2777
2789
عنوان

هووووف چقدر از بچه داری خستم

146 بازدید | 15 پست

من شاغل بودم برای خودم کسی بودم

حالا دوقلو دارم شب تا صبح و صبح تا شب میدوئم دنبال کارهای اینا ۳روزه بیرون در نیومدم مثل غار نشینا شدن از همه جا بی خبر خسته و کلافه

نمیدونم همه ی مردا اینن یا فقط شوهر من بعد زایمان من ۳۰ سال بچه تر شده و نفهم تر

آدم مجرده دلش ازدواج میخواد 

متاهل میشه دلش مجردی میخواد 

بچه ها بزرگتر بشن یعنی اوضاع بهتر میشه؟

شوهرا همینن .

واسه همین دیگه به بچه دوم فکر هم نمیکنم .

سخته خیلی سخته .

باید کمکی داشته باشی . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فعلا یدونه دوسال و نیمه دارم. یه وقتایی کلافه میشم از دست شیطنتاش ولی خب بچه س و  اقتضای سنش. اینم میگذره بزرگ میشن یادمون میره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

صد درصد اوضاع بهتر میشه و خوبیش اینه شما یه دفعه بچه داری هاتو کردی دو سه سال دیگه راحت میشی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

دخترخاله همسر من 2 قلو داره تا 3 سال اشکش در میومد الان 8 سالشونه عشق میکنه از 4 5 سالگیشون اونا همش باهمن و این راحت داره عشق و حال میکنه 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

شوهرا همینن .واسه همین دیگه به بچه دوم فکر هم نمیکنم .سخته خیلی سخته .باید کمکی داشته باشی .

کمک دارم

مامانمو خدا خیرش بده واقعا نباشه نمیشه 

ولی شوهرم خیلی بی چشم و رو و پرروعه و قدرنشناس

مجبورشون کن کمکت کنه یا عز مامانت کمک بگیر واقعا خدا قوت به مادران مردا کی میخوان بفهمن بچه هم به مادر نیاز داره هم پدر فقط بلدن تولید کنن خدا کمکت کنه

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

هرچی بزرگ تر بشن سخت تر میشه

😭منم یه مادر خیلی خسته

دیوانه شدم

چرا کسی بهمون نگفت بچه داری انقدر سخته

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
دوتا واقعااااا سخته خیییلی سخت

اره واقعا سخته

خدا برات نگهشون داره. خیلیا دوقلو دوست دارن ولی من برای خودم دوست نداشتم چون میدونم توانشو ندارم. همین یدونه هم کلی آدم دور و بر منه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "