حدود دو هفته پیش سر یک موضوع که من اصلا مقصر نبودم مامانم بهم گفت که حتی اگه مردم هم حق نداری بیای اینجا دیگه بعد از اون مامانم فقط یک بار پیام داد احوال پرسی کرد و اصلا اشاره ای به اون موضوع نکرد منم جواب دادم امشب بابام زنگ زد ناراحت بود آخه خیلی ب بچم وابسته ان و دوستش دارن گفت که بچه رو گرفتی ازمون نمیذاری ببینیمش حلالت نمیکنم اگه نیای و این حرفا ولی خب من واقعا از حرف مامانم رنجیده شدم امشب هم خیلی با خودم کلنجار رفتم که برم خونشون ولی خب نرفتم بنظر شما فردا بچه رو بدم تحویل خواهرم که ببره خونشون چند ساعتی باشه؟🥲
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️🩹🌔• ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨ من اینجام تا خودم باشم اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی خودشه، راحت بیان میکنه خیلی چیزا رو نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️ ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . •
کوتاه بیا معلومه پدر مادر خوبی داری که پی گیرت هستن .اون حرفم باید ببینی مادرت تو چه شرایطی زده شاید ...
ن من واقعا مقصر نبودم مامانم دعوت کرد خونشون من شوهرم یکم اخلاقاش نرمال نیست خودشونم میدونن رفتیم یکم نشستیم شوهرم لج کرد پاشو بریم خونه همونجا باهاش دعوام شد گفتم میخواستی بری چرا اومدی ولی خب داشت پیش اونا آبرو ریزی درست میکرد منم پا شدم بعد اومدیم خونه مامانم پیام داد اینجوری گفت