2777
2789
عنوان

خانوادم ازم ناراحتن 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 81 پست
دنیا کوتاهتر از اونه ک ب خاطر سوتفاهم از پدر مادر و عزیزانت دور بشی

منم خیلی دوسشون دارم و الان شدیدا دلتنگم ولی خب خیلی رنجیدم از حرفش خیلی خیلی زیاد هنوز بعد از دو هفته یادم اومده نشستم دارم گریه میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو اگه غرورت برات مهمهمن سر این حرف کلا مامانمو از زندگیم حذف میکنم چه برسه برم خونش

واقعا بحث غرورم نیست من خیلی دوستشون داشتم و دارم و شدیداً دلتنگم ولی خب از این حرفش هم به شدت ناراحت شدم و نمیتونم فراموشش کنم

خب مامانم گفت نیا من خیلی ناراحت شدم از این حرفش اونم وقتی که یک درصد هم گناهی نداشتم من یک شبانه رو ...

پس حداقا دفعه بعدی ک بابات زنگ زد گف چرا نمیای و اینا بگو مامان اونجوری گفته بیام‌چیکارکنم وقتی خوشش نمیاد؟

ناراحتیتو بهشون بگو بزار رفع بشه ایاشلا

منم خیلی دوسشون دارم و الان شدیدا دلتنگم ولی خب خیلی رنجیدم از حرفش خیلی خیلی زیاد هنوز بعد از دو هف ...

فردا ی جعبه شیرینی بگیر برو پیش مادرت بشین باهاش حرف بزن سو تفاهم و حل کن 

قهر کدورت و بیشتر میکنه 

دلم لک زده برا مامانم برا ی لحظه ک بغلش کن ی لحظه ک اسمم و صدا کنه اما چ کنم دستم کوتاهه اون زیر خاکه من روی خاک 

خودم نرم دیگه نه؟حرف مامانم واقعا بد بود نبود؟بابام می‌گفت آدم از پدر مادرش قهر نمیکنه ولی واقعا شما ...

حالا یکی دوبار بچه را بفرس بعد هم خودت برو دیگه.پیش میاد مادرته بیخیال

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

از این حرفا زیاده تپ خانواده ها.

برو خودتم

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

کوتاه بیا معلومه پدر مادر خوبی داری که پی گیرت هستن .اون حرفم باید ببینی مادرت تو چه شرایطی زده شاید ...

ن من واقعا مقصر نبودم مامانم دعوت کرد خونشون من شوهرم یکم اخلاقاش نرمال نیست خودشونم میدونن رفتیم یکم نشستیم شوهرم لج کرد پاشو بریم خونه همونجا باهاش دعوام شد گفتم میخواستی بری چرا اومدی ولی خب داشت پیش اونا آبرو ریزی درست میکرد منم پا شدم بعد اومدیم خونه مامانم پیام داد اینجوری گفت