2777
2789
عنوان

به نظرتون من کثیفم

581 بازدید | 36 پست

من آموزشگاه زبان دارم دو شیفت باید بریم صبح تا یک دوباره ۴ تا هشت عملا اصلا خونه نیسنم ولی روزی یه وعده غذا درست میکنم و نظافت جزئی انجام میدم...آخر هفته ها آشپزخونه و حال رو اصولی تمیز میکنم و جارو و طی میکشم..سرویس ها رو هم در طول هفته هی می‌شورم...ولی مشکل بیشتر مثلا داخل کشو هاست که اکثرا به هم ریخته ست چون نمی‌رسم اونا رو مرتب کنم ...شوهرم گهگاهی کمک می‌کنه ولی وقتی بحث مون میشه هی به روم میاره که تو تمیز نیستی منم میگم بیشتر این وقت نمیکنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز دلم شما تمیزی وقتی میگی به بهداشت نظافت اهمیت میدی به خودت شک نکن لباس اصولاً بخوای بهش دستم بزنی بهم ریخته میشه از یک بانوی شاغل باید در حد خودش انتظار داشت شوهرت گشنه نمونده که غر نزنه 😂

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال کبیر 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

عزیزم مشکل از شما نیست چون وقتشو نداری مشکل از همسرته که شعور نداره

تو حالت عادی اصلا گیر نمی‌ده و کمکم می‌کنه ولی تو دعوا میمونه بی حرف اینو میگه منم جوابشو میدم که خودت هم کامل نیستی

بابا هر سری باید کلی پول بدی بهشون کار درست حسابی هم که نمیکنن

پرس و جو کن کسب که مطمئن و تمیزه بیار هر کسی رو نیار. راه دیگه ای نیست عزیزم. برای هزینه اش فدای سرت. آدم برای ارامشش هزینه می کنه عوضش همیشه خونت مرتبه خودت هم کیف می کنی

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

صلوات زیاد بفرست دوستم حالت خوب میشه دعات هم مستجاب میشه ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃