2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا خیلی مراقبت لازمه .

مراقبت که برای هر دو جنس لازمه هم پسر هم دختر تازه پسر بیشتر درگیرت میکنه چون تا مستقل بشه جون ادم بالا میاد ولی دختر زودتر به استقلال میرسه بیشتر بلده محبت کنه و خیتگی رو از تن مادر و پدر بیرون بیاره قدر دان تره درکش بیشتر 

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

اتفاقا من بچه پسر نمیخوام خیلی خیلی کم پسر درست میشه تربیت کرد همشون ضد زن و دزد و قاتل و متجاوز ومعتاد و... اینا همشون مرد هستن عزیزم افتخار کن که تو زن هستی و خالق و نگهدارنده یه موجود زنده.

من عاشق جنسیتم هستم عاشق دنیای زنانگی و دامن های رنگی و لاک قرمز و لطافت و ظرافتی که دارم و دختر داشتن رویامه. 

دختری که تربیت کنم دختریه که ارزوی پسر بودن نکنه و اجازه نمیده بهش ظلم بشه‌.‌

این قدرته نه تنفر از چیزی که مقصرش مردا بودن.اگر سختی کشیدی باید تلاش کنی در مسیری قدم برداری و به کودکان بیشتری اگاهی بدی تا نسل اینده کمتر شاهد اتفاقات بد باشه. 

مثلا تو مبارزات فمینیستی رو بری بخونی برای چیا جنگیدن و الان ما ازادیم برای انتخاب هر شغلی که بخواییم و میتونیم دانشگاه بریم و.... 

تنفر باید از مسبب باشه نه اینکه از کسی که بهش ظلم شده بدت بیاد. 

ما آخرش نفهمیدم تو نی نی سایت میان مینالن برا حق مهریه زنان . اما شما اینو میگین حق با کدومه

میدونی  وکیل خوب  .   و خانوادتم زرنگ باشن .

الان هستن خیلیا که  خانماشون دارن طلاق میگیرن  و آقایون رو فامیلا  شماتت میکنن و میگن مقصر تویی . بلد نشدی زنت رو نگه داری و....    من خودم به شخصه ارزشی بهشون نمیدم . 

و بقیه هم مثل من .  

به هر حال چه دختر چه پسر سختی داره  .  و مشکله .

هنوز مراقب باشن  تو این دوره زمونه  معتاد نشن  و گیر دوستای ناباب نیفتن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

حالا بذار به دنیا بیاد بعد نیش بزن

نیش کجا بود

جنسش فرق داره

نگفتم پسر بده گفتم جنسش فرق داره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

حالا بذار به دنیا بیاد بعد نیش بزن

بجای اینکه دعا کنی سلامت دنیا بیاد؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس