2777
2789
عنوان

بهم گفتن عضو گروهک ساواک ام

370 بازدید | 24 پست

حرف سر جنگ بود 

بعد دختره گفت شبیه عضو گروهک ساواکی هر هر خندید همه هم زدن زیر خنده

شوهرش هم بهش اشاره کرد بس کن ازم معذرت خواهی کرد

اومدم خونه صدتا فوش بهش دادم زنیکه عن فک کرده همه مثل خانواده وطن فروش خودشن 

دلیلشم این بود که من ی چپیه بسته بودم دور سرم  که موهام نریزه دور گردنم لباسامم ی شلوار  کوردی بود با ی تیشرت 

میگف شبیه این تروریستایی و داعشیا😐

سر شبی رید به اعصابم 

منم فقط بخاطر شوهرش که پسر عممه چیزی نگفتم وگرنه همونجا دهنشو خورد میکردم 

الان ی ساعته با خودم حرف میزنم حرف بارش میکنم

اعصابم خورده چرا جوابشو ندادم

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر اونا بلکه به خاطر خودت لباس مرتب مناسب یک خانم با وقار بپوش ، یه مانتو و شلوار یا شومیز و شلوار ست و همرنگ بپوش

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

میگفتی خوبه که شبیه دلقکا نیستم🤷🏻‍♀️

حالا خودش ی ارایش غلیظ با ی کراپ شلوار تنگ 

بعد بد منو میگف

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

خخخخ ساواک گروهک نداره 50 ساله منحل شده مخفف سازمان امنیت و اطلاعات کشور بود قبل 1357

بابا این گروهک داخل رو میگه 

که اومده ایران

میگف موسادی و ساواکی