2777
2789
عنوان

اعتماد به نفس دخترای عملی

116 بازدید | 10 پست

یه سوال برام پیش اومده 

چرا با امیر دخترای که مواجهه میشم عمل بینی داشتند باز راضی نیستند 

و حتی اگرم راضی باشند کاملا رفتارهای دختر بی اعتماد به نفس رو دارن (اعتماد به نفس واقعی منظورمه نه کاذب) 

مثلا یه دختر با اعتماد به نفس تا حالا ندیدم عمل کرده باشه عجیبه برام. 

مثلا یکی از دوستانم خیلی گوشه گیر بود و تا مدت ها ماسک میزد که هیچکس دماغش رو نبینه و عمل که کرد بهتر شد ها اما بازهم گوشه گیر و منزوی و بدون ارایش اصلا بیرون نمیاد ماسک میزنه و تمام عکس هاش رو با فیل.تر میگیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون مشکل از درونیات و باور هاشونه نه ظاهر 

باید درونیات و عزت نفس شونو درست میکردن نه عمل 

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

تغییرات و همه دوست دارن ولی هرکی یه چیزی براش اولویته

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

عزیزم اینارو نگو جایی دیگه ،حتی کسایی که عمل هم نکردن با آرایش خودشونو بیشتر نشون میدن ،ربطی به عمل ...

اخه دوست خودم چون عمل کرده بدون ارایش مشکلی نداره واقعا 

اما الان طوری شده بدون ارایش بیرون نمیاد