2777
2789

مامان من چند ماه پیشا رفته بود 

خلاصش رو میگم میگفت یخچال شصت تومنی رو میدادن با منت نود میلیون 

تازه چقدرم شرایط سفت و سخت بود

همون از نمایندگی یا امین حضور خودمون بخر ارزونترم هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان من چند ماه پیشا رفته بود خلاصش رو میگم میگفت یخچال شصت تومنی رو میدادن با منت نود میلیون تازه ...

یعنی اینکه میگن با روزی پنجاه تومن دروغه 

من عاشق ایرانم 🤍🇮🇷❤

ببین باید کسی که میخواد بخره اهل حساب کتاب باشه 

مثلا الان اسنپ پی و دیجی پی هم قسطی میدن

مثلا من اعتبار بیست میلیونی دیجی کالا دارم که سودش خیلی خیلی کم هست 

ولی بخوای وام بگیری بیست و سه درصد هست مثکه چک صیادی میخواد

البته من چون اعتبارم خوب هست تو دیجی پی گاهی یهو مثلا میخواد حال بده بهم میگه مثلا تا پنجاه میلیون هم بهت با سفته الکترونیک میدم چک نخوام ازت ولی صد میلیون رو حتما چک صیادی به نام خود کاربر میخواد

حالا حساب کتاباتون رو بکنین به گزینه دیجی پی و اسنپ پی هم فکر کنین اگه قراره سود بدین از اونا هم میتونین بخرین

مامان من حتی سرای ایرانی هم رفت گفت اونجا هم بد بود و هیچی نداشت و گرون میداد 

ببین باید کسی که میخواد بخره اهل حساب کتاب باشه مثلا الان اسنپ پی و دیجی پی هم قسطی میدنمثلا من اعتب ...

ممنون از توضیحات کاملت عزیزم🙏🌹

من عاشق ایرانم 🤍🇮🇷❤

ببین باید کسی که میخواد بخره اهل حساب کتاب باشه مثلا الان اسنپ پی و دیجی پی هم قسطی میدنمثلا من اعتب ...

سرای ایرانی رو واقعا افتضاح میدونم،خیلی آشغاله جنساش

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍