2777
2789

یکماهی هس با یه آقایی در ارتباطتم پسر خوب و سر به زیر و آقاییه

حتی به والدینش گفته بود جریانمونو

از حرفاشون ک داشت راجب خواستگاری باهاشون بحث میکرد ویس میفرستاد واسم

تو این مدت ثانیه ب ثانیه بهم پیام میداد جوریک حتی مهلت نمیداد غذا بخورم

چندباریم دیدمش ک اخرین بار پریروز بود

حالا از دیروز ظهر ساعت ۳ ک داشتیم چت میکردیم و دیگ من خداحافظی کردم گفتم میخام حاضر شم برم کلاس، دیگه تو هیچ برنامه ای آن نشده

به هر کدوم از خطاشم زنگ میزنم میگه در دسترس نیس

یه حس نگرانیه شدیدی بهم دست داده نکنه اتفاقی واسش افتاده؟🥲💔

دوستشم خودم با دوستم اوکی کردم حالا به دوستم میگم برو از فلانی بپرس ببین از این خبر داره میگه ما خیلی وقته زدیم تو برجک هم😑 هیچیم نگه نداشته ازش ن آیدی ن شماره

چیکار کنم؟ چجوری خبر بگیرم ازش؟

ادرس خونشونم دارم اگ بازم خبری نشد برم در خونشون ببینم چ خبره؟😂💔

دستم بهش برسه کشتمش دارم دیوونه میشم از فکر و خیال🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان نگران شدم واقعا پیداش کردی به منم بگو

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

نمیخوادت و تمام

😶😐

اگ اینجوری بود بهم میگف

رفته بود مشهد کلی سوغاتی گرفته بود پریروز بهم داد گفتم ایشالا بتونم جبران کنم گف فق یه دختر کوچولو واسم بیار🚶🏻‍♀️

چرا دسترس نیس من جوشم اینهههههههه

خب یعنی یه خبر نداده بهت

نه🥲

میگم داشتیم چت میکردیم من گفتم کلاس دارم باید برم جاضر شم اونم مث همیشه گف تموم کردی زنگم بزن

دیگه همین شد ...

هر چی زنگ میزنم در دسترس نیس اخرین بازدیدشم واسه همون اخرین چتمونه