2777
2789
عنوان

دیدید کسی با دعا یا چله شوهر پولدار نصیبش شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3767 بازدید | 388 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید گلم این دوچله برا خاستگار خوب اومدنه ؟ یا کلا فقط خاستگار میاد حالا چ خوب و چ سطح پایین ؟

بستگی داره چطوری پیشه خدا اصرار کنی عزیزم 

واسه حاجتم ۳ تا صلوات بفرستید تا خونه دار بشم ❤️✨
چی خوند؟منم بخونم خدا خیرت بده

دختر خالم : ختم یس نخودکی [ تو گوگل هست و ۲ تا روش داره " انجام هر دو روش برای گشایش بخت بسیار موثر است " ] ،، ۴۰ روز حدیث کساء ،، نذر نمک حضرت زهرا ( س ) 

دختر خواهرم : چله ی دعای عهد ( ۴۰ روز روری یکبار )  ،، 

۴۰ روز ( روزی یکبار ) یس خوند و ثوابشو هدیه کرد به حضرت نرگس مادر امام زمان عج ،، چله ی سوره ی مریم ( روزی یکبار تا ۴۰ روز ) 

تاپیکشو زدم : چله های بخت گشا ( یا چله های گشایش بخت ) : ( تجربه ی کاربرها بوده متم جم کردم تو تاپیکم ) : شرایط داره : روز اول روز نحس نباشه از روز دوم تا آخر چله مهم نیست روز نحس باشه یا نه ، ماک و با وضو باسه ( روزایی که غسل به گردنشه صوتش رو گوش بده یا پخش کن { مثلا صوت تند خوانی سوره ی یاسین رو دانلود کن گوش بده یا پخش کن 

صوت تند خوانی یس ، حشر ، احزاب ، مریم 

ادعیه ی شرعی رو میشه به فارسی هم خوند ، قرآن رو نمیدونم میشه به فارسی خوند یا نه 

ادعیه ( حدیث کساء ، دعای معراج و دعای یستشیر پشت سر هم ) 

چون حالت چله س یک روز هم جاننداز وگرنه باید چله را از سر بگیری 

قبل از شروع چله صدقه بنداز 

اگه وسطای چله مورد ( یا موردای ) مناسبی اومد چله رو رها نکن 

روزهای نحس ( روز اولش روز نخس نباشه ) رو تو تاپیکش گفتم

چ سری ؟😍🥺دلم میخواد منم بتونم بخونم و حاجتامو بگیرم

دعاهای بعد نماز صبح ملائکه واقعا حضور دارن کنارمون و آمین میگن.برای حاجتامون دعا میکنن.

نماز تنها عبادتیه که بدون هیچ واسطه ایه بین خدا و بنده.

دنبال دعانویس و اینا نرو که بدبختی میاره.

خدارو بچسب نمازو بچسب.هیچ پناهی جز الله نیست.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
دعاهای بعد نماز صبح ملائکه واقعا حضور دارن کنارمون و آمین میگن.برای حاجتامون دعا میکنن.نماز تنها عبا ...

درست میگید عزیزم خودمم حس میکنم دعانویسی سنگینی و تاوان داره از چند نفر شنیدم 

خودت نایب میشی؟؟؟

نه 

من خودم بستگی در بخت دارم ( اول باید اونو باطل کنم ) وگرنه دعاهام فکر کنم‌ بالا نمیره ، مانع هست 

پریودیامم طولانیه ( فکر کنم‌همینم از شحر و جادو باشه تا اکثرا ناپاک باقی بمونم