2777
2789
عنوان

سفر فامیلی

71 بازدید | 6 پست

قبول دارین بیشتر سفر های فامیلی 

اصلا خوش نمیگذره 

من بار ها برام پیش اومده 

ولی واقعا به غلط کردن افتادم

خدایی چرا فامیل ها اینجورین ؟؟

اگه خاطره دارید تعریف کنید

افغانی ببینم میکوبونم  🤗بهم میگن خیلی نگاهت جدیه پس مراقب باش نگاهم بهت نگیره ✨️. کاربری دونفره ❤️‍🩹🤗 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فامیلای بابام خوب بود سفر

ولی مامانم خاله هام بد سفر بودن 

زرنگی میکردن دعوا میکردن زنو شوهر 

با خالم چند سال پیش رفتم مسافرت ببین نمیدونی چه اعصابی ازم خراب کرد پیرزن به همه توهین میکرد که مردم این شهر فلانن و ای غذا چرا اینطوریه به مامانم گفتم من دیگه با این روانی بهشتم نمیرما

من با فامیل شوهرم برای اولین بار و آخرین بار ۱۳ سال قبل رفتیم مشهد 

یعنی جیگر منو خون کردن مخصوصا خواهر شوهرم 😩😩حالا خداییش جاریم و برادر شوهرم خوب بودن 

ولی امان از خواهر شوهر و مادر شوهر 

وقتی خواستیم برگردیم وایسادم روبروی حرم خیلییی جدی گفتم آقا لطفاً دیگه منو با اینا نطلب مشهد 🤣🤣🤣🤣وای یادم میاد خنده می میگیره چقدم با جدی و اخم گفتم 

والا سفر که هیچی 

ما سر ۱۳ بدر هم همین مشکل رو داریم 

گیر یه عده روانی اوفتادیم

افغانی ببینم میکوبونم  🤗بهم میگن خیلی نگاهت جدیه پس مراقب باش نگاهم بهت نگیره ✨️. کاربری دونفره ❤️‍🩹🤗