2777
2789

یه خانم میشناسم از دوستانمون هستن حدود ۳۰ساله

در کارشون میشه گفت جز موفق ها هستن

خیلی جدی  هستن زمان کار فقط کار میکنن بدون توجه به باقی مسائل 

ایشون یه کار فرما بسیااااااار پولدار داشت مجرد بود بعد یمدت کار به  این خانم پیشنهاد آشنایی و ازدواج داد .خانم رد کرد ولی هم چنان همکاریش و ادامه میده!😬

میگه جز همکاری های خوب  هست دستمزد خوبی هم میدن دلیل نمیشه بخاطر پیشنهاد رد بهم بزنیم و هم چنان کار میکنه آقا هم دیگه کاریش نداره ظاهرا

شما بودین چیکار میکزدین؟

خب حرفش منطقیه

یه پیشنهاد رو رد کرده چرا کارش رو هم خراب کنه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حرفش منطقیهیه پیشنهاد رو رد کرده چرا کارش رو هم خراب کنه

اکثریت دیده بودم دیگه ا دامه همکاری درست نمیدونن 

ول یاینا انگار نه انگار 

هردو‌مجرد و‌هردو بکار ادامه میدن

منطقی بودنش دوست داشتم

اکبریت دیده بودم دیگه ا دامه همکاری درست نمیدونن ول یاینا انگار نه انگار هردو‌مجرد و‌هردو بکار ادامه ...

شاید یکی بعدش از ادامه ارتباط اذیت بشه براش مناسب باشه ادامه نده

وقتی اذیت نشن و کارشون خوب پیش بره اینجوری ادامه دادنش غیرمنطقی به نظر نمیاد

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم