2777
2789

یکی کلی فحش ناموسی تو پیامک داد و تهمت دزدی زد 

من در جواب نوشتم

قبل از اینکه تهمت دزدی بزنی به نگاه به خانواده ات بنداز طلای مادرت و یکی از فامیلا چی شد خودتون به خودتون رحم نمی‌کنید

من بابت فحشای خیلی زشت شکایت کردم اونم بابت افترا

میخواستم ببینم شکایت اون به جایی میرسه؟

شما هم افترا زدی و باید ثابت کنی دیگه

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تو کاری نکردی بعد مگه شکایت خاله بازیه که به خاطر این شکایت کنه

مدتی هست که روی خودشناسی و توسعه خودم کار میکنم🌱🌱خیلی وقته که فهمیدم که عقیده ام رو بر کسی تحمیل نکنم و وقتم رو برای اثبات چیزی یا خودم برای کسی هدر ندم❤️

نه. تو چیز خاصی نگفتی. میتونی بگی منظورم اینه چون فحش  میدین ب مردم طلاهای مادرت دزدیده شد، خودتون ب خودتون رحم نمیکنید چون کسی ک به بقیه فحش یده جاش تو جهنمه، شما ب بقیه فحش میدین پس به خودتون رحم نمیکنین چون میرین جهنم احتمالا

تو سایت دادراه قسمت پرسش و پاسخ رایگان میتونی بپرسی وکیل‌ها جواب میدن ولی ممکنه چند روز طول بکشه تا جواب بدن

تو دادگاه شهر ما حضوری بری مشاور وکیل رایگان هست شهرهای دیگه رو نمیدونم 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
شما هم افترا زدی و باید ثابت کنی دیگه

چه افترایی زده؟ گفته چون ب بقیه فحش دادی طلاهای مادرتو دزدیدن و خدا باعثش شده و خدا کسی ک به بقیه فحش یده رو دوس نداره و شما خودتون رو دوس ندارین چون ب بقیه فحش میدین و میرین جهنم پس ب خودتون رحم نمیکنید. هیچ چیزی ک نشون بده گفته تو طلاها رو دزدیدی تو پیام نیست و بر اساس برداشت هم قاضی رای نمیده. باید دقیق اقرار کرده باشه

چه افترایی زده؟ گفته چون ب بقیه فحش دادی طلاهای مادرتو دزدیدن و خدا باعثش شده و خدا کسی ک به بقیه فح ...

من اینجوری برداشت کردم شاید نظر شما درست تر باشه

بازم بهتره بایه وکیل مشورت کنه

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

مطمئنی عزیزم؟

بله. هزارتا برداشت میشه ازین پیام کرد و دقیقا تو زیر بار اون حرف نرو. بگو منظورم این بوده و کل قاضی های جهان هم جمع بشن نمیتونن محکومت کنن. چون برداشت های متقاوتی ازش میشه، در ضمن زمان پیام هم خیلی مهمه. اگه اون اول فحاشی کرده باشه و پیام تو از روی عصبانیت و برای دفاع از شخصیت خودت بوده و هیچ ارزش عرفی نداره پیام شما و تقصیری گردن شما نیست. با اعتماد ب نفس کامل برو و چیزی ک گفتم رو بگو 

من اینجوری برداشت کردم شاید نظر شما درست تر باشهبازم بهتره بایه وکیل مشورت کنه

نظر شما درسته و اسی هم خودش قبول داره، ولی نمیشه اثباتش کرد. چون نه اسمی آورده نه دقیق گفته. فقط گفته چرا تهمت میزنی ب من، طلاهای مادرت چی شد؟ بر اساس حدس قاضی کسی رو محکوم نمیکنه! 

طلاهای مادرت گم شد چون بد دهنی همیشه

طلاهای مادرتو بردن چون مادرت ازشون مراقبت نمیکرد، 

طلاهای مادرتو بردن چون تو به من فحش میدی همیشه

و در ادامه هم میگه به خودتون رحم کنید و راه درست و راه ائمه رو در پیش بگیرید، به خدا و رسیمان الهی چنگ بزنید و به کسی تهمت نزنید، به خودتون چرا رحم نمیکنید و بر ضد قرآن عمل میکنید

منظور اسی این بوده، البته چیزی ک باید ب قاضی بگه

نظر شما درسته و اسی هم خودش قبول داره، ولی نمیشه اثباتش کرد. چون نه اسمی آورده نه دقیق گفته. فقط گفت ...

خیلی خوب حرف میزنی عزیزم

حالا بذار دقیق تر بهت بگم

اون طرف پشت سر ما حرف زد 

منم به اونی که پیشش حرف ما رو زده پیام دادم که خبر ببره براشون ولی هیچ اسمی نبردم

اونم عصبانی شد کلی فحش ناموسی داد تو پیام

منم در جواب همینایی که تو این تاپیک نوشتم رو تو پیام نوشتم 

حالا میگم می‌تونه اثبات کنه که منظورم از اون پیام اونا بودن؟اشتباه کردم بهش گفتم برو پیام هام رو بخون بیشتر نتیجه میگیری

چه حوصله ای دارید سر چند تا فحش شکایت میکنید 

به دادگاه و هزینه هاش واقعا می ارزه 

تهش هم هیچی است نهایت یه جریمه سبک

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
چه حوصله ای دارید سر چند تا فحش شکایت میکنید به دادگاه و هزینه هاش واقعا می ارزه تهش هم هیچی است نها ...

دفعه اول شون نیست

واقعا اذیتم کردن 

تهمت زنا میدن به مادرم به خودم به پدر فوت شده ام😭