2777
2789
عنوان

لذت کتاب خوندن

68 بازدید | 9 پست

تازه کشفش کردم دوستان جدی کتاب خوندن لذتش از فیلم دیدن و ساعتها توی اینستاگرام چرخیدن بیشتره 

خیلی خوبه اگه می تونید با روزی ده صفحه هم شروع کنید وقتی عادت کنید بهش دیگه خودتون نمی تونید ترکش کنید 

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
من فیلم دیدن خیلی بیشتر دوست دارم

اونم خوبه ولی من اول کتابش رو میخونم بعد فیلمش رو میبینم خیلی از جزییاتی که کتاب داره فیلم نداره 

ولی آره فیلمشم قشنگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از ٨ یا ٩ سالگی شروع به کتاب خوندن کردم و کاملا برام عادت شده و روتین زندگی...منم کتاب خوندن را بیشتر از فیلم دیدن دوست دارم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من از ٨ یا ٩ سالگی شروع به کتاب خوندن کردم و کاملا برام عادت شده و روتین زندگی...منم کتاب خوندن را ب ...

دقیقا 

من چندسال پیشم تک و توکی وقت میکردم می‌خوندم ولی دیگه درس و اینا باعث شد فاصله بگیرم الان چند ماه شروع کردم خیلی حالم بهترت

دقیقا من چندسال پیشم تک و توکی وقت میکردم می‌خوندم ولی دیگه درس و اینا باعث شد فاصله بگیرم الان چند ...

چه خوب که دوباره شروع کردین. کتاب خوندن خیلی مزایای دیگه ای جز سرگرم شدن داره مثلا به تدریج باعث افزایش حس همدردی میشه، در کاهش استرس موثره، و دایره لغات افرادی که کتابخون هستند، خیلی وسیع تره...

چه خوب که دوباره شروع کردین. کتاب خوندن خیلی مزایای دیگه ای جز سرگرم شدن داره مثلا به تدریج باعث افز ...

دقیقاااا برای حافظه هم خیلی خوبه استفاده طولانی مدت از فضای مجازی آدم رو کند ذهن می کنه   

ببخشید شما به چه سبک کتابایی بیشتر علاقه مندید؟ من تازه شروع کردم و تا به اینجا بیشتر به ادبیات کلاسیک علاقه داشتم 

دقیقاااا برای حافظه هم خیلی خوبه استفاده طولانی مدت از فضای مجازی آدم رو کند ذهن می کنه ببخشید شما ...

من در مقاطع مختلف کتاب های مختلفی خوندم و می خونم. مثلا نوجوانی خیلی رمان می خوندم یا اطلاعات عمومی. یک زمانی دانشجو بودم و تمام کتابهای دکتر شریعتی را خوندم‌. یا کتاب های تاريخی وفلسفی، 

مادر شدم بیشتر کتاب های تربیت کودک،

الان بیشتر بیوگرافی، روانشناسی و ادبیات کلاسیک

من در مقاطع مختلف کتاب های مختلفی خوندم و می خونم. مثلا نوجوانی خیلی رمان می خوندم یا اطلاعات عمومی. ...

موفق باشید 

خیلی خوبه که توی همه زمینه ها می‌خونید خیلی به تربیت بچتون کمک می کنید در آینده فرزندتون به داشتن مادری مثل شما قطعا افتخار می‌کنه❤️

موفق باشید خیلی خوبه که توی همه زمینه ها می‌خونید خیلی به تربیت بچتون کمک می کنید در آینده فرزندتون ...

خیلی ممنون عزيزم. شما هم موفق باشید.

می دونید الان خیلی خوشحالم که بچه هام هم به شدت به کتاب علاقه دارند. هم خودشون کتاب می خونند و هم من و همسرم براشون قبل از خواب کتاب می خونیم.