2777
2789

تورو خدا آنقدر آویزون نباشید . یه ذره شخصیت یه ذره اعتماد به نفس یه خورده عزت نفس داشته باشید . انگار که برای ادامه زندگی به آقایون بیشتر نیاز دارن تا اکسیژن . خاله ام از اول ازدواجش بدون شوهرش پاشو از،در خونه بیرون نمیذاره . نمیتونه بره بقالی سرکوچه یه دونه ماست بخره . میخواد بره عیادت یکی از خانمای فامیل میگه زشته بگم شوهرم بیاد تو ؟؟؟؟ نمیفهمی یعنی ؟؟؟؟؟؟ 

یکی دیگه هست شوهرش خیانت میکنه خسیس هم هست بعد میگه نه خیلی دوسش دارم نمیتونم بگذرم ازش بدون اون نمیتونم . حالا شوهرش رو ببینی شبیه بقیه پول پفکه 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یاد بگیرید تا یه حدی از کاراتون رو خودتون انجام بدید . نمیگم همه کارا رو به دوش بکشید که مرد بد عادت بشه . ولی خواهشا آویزون نباشید . یه رانندگی رو یاد بگیرید حداقل کارای روزمره مربوط به خودتون رو بتونید انجام بدید 

😂😂

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

برو بخودشون بگو

البته شاید ینفر هم شده به خودش بیاد

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.

دوست داشتن و عشق و عاشقی خیلی هم خوبه ولی دیگه شورش رو درنیارید.  خانمه عمل کرده خالم میخواد بره دیدنش میگه شوهرم بیاد تو زشته ؟ خب بیاد که چی بشه ؟ هنه بگم فلانی و شوهرش آنقدر عاشق همن اصلا جایی بدون هم نمیرن. .

الان یکی تاپیک زده دوازده سال پیش خواستگارم منو رد کرد   بعد هردو ازدواج جدا داشتیم همش خواب میبینم ازم حلالیت میخواد  امروز بهش پیغام دادم حلالت کردم  

پیله بودن خیلی بده چه تو ازدواج چه تو آشنایی قبل ازدواج

اسمم نظر همسرمه