2777
2789

برای دوستم میپرسم. میخواد طلاق بگیره چون شوهرش علاوه بر مزخرف بودنش کلا بیش از حد سرده، ولی متاسفانه یک بچه دارن، وکیل بهش گفته که چون بچه دارید نمیتونی ثابت کنی مشکل جنسی داره....

کسی اینجا میدونه راهی برای اثباتش هست یا نه...

پزشکی قانونی گویا عدم رابطه رو تشخیص نمیده و اینکه اون بچه هم به طرز کاملا مسخره ای بوجود اومده که نه اینجا نه تو دادگاه نمیشه گفت.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفرستن پزشک قانونی زن رو از طریق معاینه های تخصصی اخرین رابطشون مشخص میشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه چطوری بوجود اومده؟حتما میتونه دلیل محکمی باشه

اینکه مرد دچار انزال بشه دلیل بر داشتن رابطه هست؟!شاید همون ثانیه اول باشه خب!!!

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)