2777
2789

شوهرم ناز و قهر و ادا زیاد داره 

خب 

از لحاظ عاطفه و .... هم من بیشتر هستم

ایشون نه 

بیشتر سرکوب میکنم خودمو از لحاظ عاطفی و ...

حالا چیکارکنم 

نگید جدایی شرایط ندارم

میخوام تو ذهنم نیاد کاراش

یارب نظر تو بر نگردد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید قلقش دستت بیاد .. بتونی خامش کنی و تو دستت بگیری

خیلی خیلی راه اومدم باهاش

با رفتارم آمادگی‌های میخوام سرگرم بشم که بهم فشار نیاد 

الکی کوتاه نیام

یارب نظر تو بر نگردد...

شما راه اشتباه رفتی همون اول شدی نازکش آقا و آقا یادش رفته حامی عاطفی باشه یکم خودت کمرنگ کن بهش بفهمون نیاز داری یا تعریف کن ازش حتی اگه شونه هات ماساژ داد یا ی بشقاب برات جا به جا کرد ..تغییر رویه توی اخلاق خودت بده که یادش بیاد جای دو نفر عشق نورز

مشاوره رفتین؟ 

محکم در آغوشم بگیر سو جانسون بنظرم کتاب خوبیه 

و کتابای ویلیام گلاسر در روابط زوجی 

و دوره های آموزش زوجین هم بنظرم میتونه موثر باشه 

تاحالا در مورد همون نیازهای عاطفی سرکوب شده باهاشون گفتگو کردین؟ اصلا اهل گفتگو هستن؟ 

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎

دوره بگذرون عزیزم 

نیاز ب روش جدید داری 

اگه قرار بود با دانسته های الانت مشکلت حل بشه میشد ،پس یعنی اطلاعاتت کافی نیست 

راجب مسئله قهرش استاد ابوالفضل طحان دوره های خوبی دارن من راضی بودم .بقیه دوره هاشم اگه توانایی داری تهیه کن و استفاده کن 

مشاوره رفتین؟ محکم در آغوشم بگیر سو جانسون بنظرم کتاب خوبیه و کتابای ویلیام گلاسر در روابط زوجی و دو ...

بله عزیزم 

ولی فقط تا دو س روز  میتونه رعایت کنه 

ولی مشاوره و کتاب و قبول دارم

مشاوره باید ادامه بدم دو جلسه بیشتر نرفتم پارسال 

یارب نظر تو بر نگردد...