2777
2789
عنوان

چقد خیانت بده

451 بازدید | 28 پست

امروز خیلی اتفاقی نوتیفیکیشن‌ پیام کارفرمامو دیدم‌یکی از پرسنل خانم که‌متاهله بهش پیام داده بود کل پیامش بالای صفحه اش بود

اقاهه هم‌متاهله دو تا پسر داده

خانمم بچه داده و متاهله

چقد بده ، چی نیسه که زوحین بهم خیانت میکنن

یعنی از هم زده میشن؟یا برا تنوع

اینهمه با امید و آرزو ازدواج کنی و بعد طرف خیانت کنه

چی بگم والا،شوهر من به یه خانم پیام میداد می‌گفت کنجکاو بودم چی میگه😐حرف بی معنی 

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن بنظرم درک نشدن و محبت ندیدن از جانب شوهرش باعث خیانت کردنش میشه 

اما مرد و فقط میتونم بگم تنوع طلبی 

بنظرم دیدگاه اقایونو باید پرسید درمورد خودشون و دلیلشون

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

هر زن سه تا نیاز اصلی داره، مالی عاطفی و جنسی وقتی نیاز هاش از سمت شوهرش براورده نشه میره سمت یکی دیگه مخصوصا عاطفی،،، البته گاهی وقتا هم طرف بد ذاته

اکثر مردا هم تنوع طلبی و درصد خیلی کمی هم بخاطر اینکه خانماشون سردن یا به خودشون نمیرسن و از این چیزا 

خب بعدش؟

من متوجه شده بودم که پیام میده،الانم یادم میاد لجم میگیره ولی تازه اول زندگیم بود نمی‌دونستم باید چه برخوردی کنم،یه شب که داشت پیام میداد قاطی کردم شروع کردم سروصدا کردن،شوهرمم همون لحظه پیاما و شماره و همه چی رو حذف کرد و پررو پررو طلبکارم شده بود ،همون موقع تموم شد 

ولی الان یادم میاد میگم باید عاقلانه رفتار میکردم و یه جایی مچشو میگرفتم که نتونه چیزی بگه و اینکه اون خانم رو باید میشستم،تو دلم موند،چون نکبت میدونست شوهرم متاهله 

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤