2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من خیلیا رو میشناسم ک تو ازدواج دوم تازه خوشبخت شدنخودمم جداشدم و میترسم از ازدواج اما تا کی میش ...

تا اخر که نمیشه اونم دیگه بستگی داره به شانسمون بنظرم

منم واقعا شرایط خواستگارام خوبن اما من‌نمیتونم اصلا یکیو بیخودی زد کردم همه چیش هم‌خوب بود‌ اما حس ک ...

ولی حواستو خوب جمع کن خدایی نکرده باز انتخاب اشتباه نکنی

زوده هنو تا به خودت بیای من سه سال گذشته هنوز برام سنگینه ولی خب متوجه اشتباهاتم و خواسته هام شدم

من اشتباهی نداشتم واقعا ولی طرف مقابلم تا دلت بخواد پر مشکل بود از خیانت بگیر تا دست بزن بددهنی و.... 

من اشتباهی نداشتم واقعا ولی طرف مقابلم تا دلت بخواد پر مشکل بود از خیانت بگیر تا دست بزن بددهنی و... ...

میدونی اشتباهت کجا بود؟ اینجا بود که وقتی نشونه های ازدواج بد رو دیدی کنار نکشیدی زیاد بخشیدی اجازه دادی خودت رو دست کم بگیری تا باهات اونشکلی رفتار بشه و کلا آدم اشتباهی رو انتخاب کردی 

اینکه میگم اشتباهات لزوما به معنی خیانت با سخت گیری تو نبوده بلکه یعنی با دست کم گرفتن ارزشت به اون فرد اجازه دادی باهات اون رفتار هارو داشته باشه 

میدونی اشتباهت کجا بود؟ اینجا بود که وقتی نشونه های ازدواج بد رو دیدی کنار نکشیدی زیاد بخشیدی اجازه ...

اره دقیقا همینطوره🥲انقد حرص میخورم که چرا انقد بهش باج دادم چرا انقد تحمل کردم کاراشو