2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید درد و دل کنیم 😪

153 بازدید | 17 پست

ای خدا واقعا بدم میاد از دخالت های فامیل تو زندگی 

خاله مامانم میگه که نزار دخترت ازدواج کنه فلان و اینا بعد من قراره بعد ماه صفر با پسری نامزد کنم که خیلی دوستش دارم اونم منو دوست داره از بچگی میشناختمش فامیل دورمون هم هست از طرف پدری

اخلاقش و خانوادش و ظاهرش و مال و اموالش و همه چیش هم عالیه بعد هی فامیلا میخوان کاری کنن من باهاش ازدواج نکنم چون حسودن مامانمم متاسفانه زیاد به حرف فامیل گوش میده خستم از دست فامیلا😞😓

آخه به شما چه ربطی داره والا😑😒

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانای ایرانی کی میخان متوجه شن فامیل دلسوز نیس ها

دقیقا فامیل حسودن حسود 

وقتی تو خوشبخت بشی اونا از حسودی آتیش میگیرن😑💥

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

بگو سرتونو از تو کوووو... در بیارید

مردم از خنده 😂😂😂

اگه زیر هجده ای خاله ی مادرت راست میگه اگه بالای هجده ای به خاله ی مادرت مربوط نیست

۲۱ سالمه

هعی من دلم از شوهرم گرفته خانواده بی وجدانش زندگی واسه ما نذاشتن مایی که جونمون واسه هم در می‌رفت الان هردو دلسردیم مایی که بدون هم نمیخوابیدیم الان هر کدوم تنهایی میخوابیم

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
سمپاد بودی یا نمونه ؟ ببخشیدمیدونم ربطی به موضوع تایپک نداره

سمپاد بودم نه اشکالی نداره گلم

هعی من دلم از شوهرم گرفته خانواده بی وجدانش زندگی واسه ما نذاشتن مایی که جونمون واسه هم در می‌رفت ال ...

همین فامیل و خانواده هستن که زندگی ها رو خراب میکنن خدا بگم چیکارشون کنه😒