یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینجوری که نمیشه فهمید...اگر برای دندان بوده، بعد از یه مدت مصرف آنتی بیوتیک، دیگه نباید مثبت باشه. یا اینکه باید مقدارش خیلی بیاد پایین
بهتره مجدد مراجعه کنید دکتر
هم آزمایش تکرار بشه هم شرایط گوارشتون بررسی بشه
جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
عزیزم رفتم چکاب کامل دادم همه چیم اوکی بود فقط التهابه گفت بعدش معرفیم کرد به بهترین دکتر متخصص روده ...
اول چندتا آزمایش تخصصی میگیره و اگر آزمایش مدفوع ندادی، این مسئله بررسی میشه. اگر موردی داشت، احتمالا باید کولونوسکوپی بشی...اگر پزشک خییییلی حاذق باشه، ممکنه کولونوسکوپی نخواد.
این مسیری هست که شما در پیش داری...
جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
من برای دندونم اخه قرص مصرف نکردم انتی بیوتیک مصرف نکردم اونم تازه کشیدم یه هفته اینا میشه
آنتی بیوتیک عفونت رو کم میکنه و crp میاد پایین.
عزیزم ینی خیلی خطرناکه اخه تو تایپیک های قبلی دیدم انگار نوشته بودین عفونت ادراری یا شما نبودین ؟
عفونت ادراری خیر
من مبتلا به کولیت اولسر هستم و خودایمنی کبد دارم