2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی به بازدهی داره ، کمیت مهم نیست اصلا ، کیفیت مهمه

بله درسته ..دقیقا خودمم به همین توجه میکنم مشکلم اینجاس وقتی میخوام تایممو ببشتر از این کنم خیلی خسته میشم و اخرشبا بازدهی کارم خیلی پایین میاد مثلا خودمو امتحان کردم فهمیدم تا ۱۱ ساعت میتونم مفید بخونم ولی وقتی به ۱۲ ساعت میرسه ساعت اخر ب شدت کسلم🥲

نمیدونم چیکار کنم تواناییم بیشتر شه

🕳گُم‌شُده‌دَر،جَنگَلِ‌مَتروکه‌ی‌اَفکار!...
دهم بودی؟ کافیه این تایم ، ولی زیاد خوندن فایده ندارد ، تست زیاد بزن

نه عزیزم ورودی دوازدهمم

تست روزانه حدود ۱۴۰ یا ۱۵۰ تا..خیلی به درسنامه توجه میکنم بیشتر وقتم بخاطر همون میره

🕳گُم‌شُده‌دَر،جَنگَلِ‌مَتروکه‌ی‌اَفکار!...

سال اخرو خوندم فقط البته دیگه تو اون یه سال واقعا پا.ره شدم خخخخ ولی داروسازی ارزششو داشت

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

سال اخرو خوندم فقط البته دیگه تو اون یه سال واقعا پا.ره شدم خخخخ ولی داروسازی ارزششو داشت

میشه بگید رتبه تون چند شد و این که کلاس آنلاین برداشتین یا حضوری شما از وسط تیر شروع کردین ؟روزی میانگین چند ساعت درس میخوندین

کاربری برای دو نفره من و خواهرم 

میشه بگید رتبه تون چند شد و این که کلاس آنلاین برداشتین یا حضوری شما از وسط تیر شروع کردین ؟روزی میا ...

1230 نه من خودم میخوندم یعنی خیلی وقته کنکور دادم.من از تابستون یازدهم شروع کردم تا دوازدهم.چون دقیقه نودی بودم تا قبل عید 12 ساعت بعد عید 18 ساعت

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)