2777
2789
عنوان

امروز رفتم دکتر😭😭😭😭

440 بازدید | 14 پست

سلام دوستان امروز دکتر رفتم

دکتر بهم گفت دهانه رحمت خلفیه

کسی اطلاعاتی داره بهم بده

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد

خود دكتر اطلاعاتي نداد؟؟يني چي خلفيه؟؟

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود دكتر اطلاعاتي نداد؟؟يني چي خلفيه؟؟

انقد استرس گرفتم اصلا چیزی نگفتم فقط اومدم بیرون

فقط بهم گفت بااین وضع نمیتونی زایمان کنی

هفته دیگه برای معاینه بیا

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد
جفت خلفی؟ دهانه رحم خلفی تا حالا نشنیدم

بهم گفت دهانه رحم جلفیه

فکر کنم واسه زایمان طبیعی دهانه رحم باید قدامی باشه فکرتو درگیر نکن.اگه طبیعی نشد فوقش سز میکنی

آخه بچه دوممه اولی طبیعی بود

اینطوری همه حام بخیه میخوره

نه

من کلا بارداری راحتی داشتم

البته دکتر خودمبهم چیزی نگفته بود تا حالا

امروز رفتم بیمارستان معاینه کنه ببینم میتونم زایمان کنم یا نه اینارو بهم گفت

نه من کلا بارداری راحتی داشتم البته دکتر خودمبهم چیزی نگفته بود تا حالا امروز رفتم بیمارستان معای ...

اگه خلفی باشه درد زایمان که بگیره و چندساعتی بگذره اگه بچه نیاد سز میکنن برات

احتمال اینکه رحم برگرده و قدامی بشه هم هست.هنوز شش روز تا زایمانت مونده

نگران نباش و استرس نداشته باش

سر زایمانت منم دعا کن که طعم مادر شدنو بچشم.

اگه خلفی باشه درد زایمان که بگیره و چندساعتی بگذره اگه بچه نیاد سز میکنن برات احتمال اینکه رحم برگر ...

ان شاالله به زودی مادر میشی

سر زایمان دعات میکنم

اشکال نداره،ینی دهانه رحمت اماده نیس  واسه زایمان طبیعی،اینجوری زایمانت یکم طول میکشه

یعنی موقع درد کشیدن دردام طولانی میشه

چون پسر اولمم یه همچین مشملی داشتم اصلا دهانه رحمم باز نمیشد ملا پرستار با دست باز کرد

یعنی موقع درد کشیدن دردام طولانی میشه چون پسر اولمم یه همچین مشملی داشتم اصلا دهانه رحمم باز نمیشد ...

فک کن تقریبا ابنجوری هست ک دهانه رحم باید وسط باشه و روبروی دهانه واژن،ولی خلفی به سمت عقب متمایله و باید بیاد ب سمت وسط.