2777
2789
عنوان

بچه ها کمکم میکنید لطفااااا مذهبیا

101 بازدید | 16 پست

چهارتا زیارت عاشورا دارم که بخونم  تا ۱۲ ولی نمیتونم حالم بده  دلم گرفته اصلا دهنم به قران باز نمیشه  ب نیتم میخونید نفری یکی 🥺😭😭😭😭😭😭

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

من یکی برات میخونم

خودم کلی چهله اینا دارم شرمنده ببخشید بیشترنمی تونم بخونم

و ما ریشه‌هایِ تَنیده از اُمیدیم🌿✨.️                             🪴اللهم عجل لولیک الفرج🪴امروز مورخ۱۴۰۴/۳/۱۶ =عیدقربان من چند تا حاجت خیلی خیلی  بزرگ دارم ❤️🤲امیدوارم بشه تاعیدقربان سال بعدی به همشون رسیده🪴🥰باشم الان یسره درحال تلاش توکل توصل و....هستم اگ این بیوگرافی خوندی برام دعا کن!!ممنون میشم اجرت با امام حسین ع🏴💖🌱 راضیم به رضای تو یارب🙏🦋

یکی من میخونم الان

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکی برات میخونمخودم کلی چهله اینا دارم شرمنده ببخشید بیشترنمی تونم بخونم

عزیزدلم چقد دلت مهربونه لطف میکنی در حقم مرسی🥺❤️❤️🫂

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
یکی من میخونم الان

مرسی مهروبنم دستت درد نکنه لطف میکنی🥺❤️🫂

عزیزدلم چقد دلت مهربونه لطف میکنی در حقم مرسی🥺❤️❤️🫂

انشالله حاجتت بگیری 🌸🙏

و ما ریشه‌هایِ تَنیده از اُمیدیم🌿✨.️                             🪴اللهم عجل لولیک الفرج🪴امروز مورخ۱۴۰۴/۳/۱۶ =عیدقربان من چند تا حاجت خیلی خیلی  بزرگ دارم ❤️🤲امیدوارم بشه تاعیدقربان سال بعدی به همشون رسیده🪴🥰باشم الان یسره درحال تلاش توکل توصل و....هستم اگ این بیوگرافی خوندی برام دعا کن!!ممنون میشم اجرت با امام حسین ع🏴💖🌱 راضیم به رضای تو یارب🙏🦋

انشالله حاجتت بگیری 🌸🙏

ممنونم ببخشید زحمتت انداختم🥺❤️

یکی منم میخونم ب نیابتت لطفا با دل پاکت برای عاقبت بخیری بچهام دعا کن چون دشمن زیاد دارم

عزیزدلم ممنونم لطف میکنی مهربون دستت درد نکنه چشممم

😘 خواهش انجام وظیفه ست آبجی گلم

عزیزدلمی

ممنونم ببخشید زحمتت انداختم🥺❤️

حلالت باش

مرسی مهروبنم دستت درد نکنه لطف میکنی🥺❤️🫂

عاقبت بخیر بشی عزیزم

اولین زیارت عاشورای محرم امسال بود

باعث خیر شدی دختر خوب

حالم خوش نبود دلم راه نمیومد بخونم تا امشب

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

عاقبت بخیر بشی عزیزماولین زیارت عاشورای محرم امسال بودباعث خیر شدی دختر خوبحالم خوش نبود دلم راه نمی ...

ممنونم برای دعای قشنگت مهربونم 

ایجان دلممم خیلی خوشحالم کردی  عذاب وجدان داشتم زحمت انداختمت ممنونممم❤️