2777
2789
عنوان

کات کنم یا نههههه دیونه شدم

166 بازدید | 24 پست

۱۷ سالمه 

دانش آموز فوقالعاده درس خونیم ولی نمیدونم از سر کنجکاوی شاید

حدودا ی هفتس با یکی مجازی رل زدم

بعد دیروز بش گفتم کات و کلا قطع رابطه

به زوز هم واسم هر چی یش گفتم نمیخواد بسته اینرنت خریده یود

پولشو پس دادم

با ی شماره دیگ پیام داده

ب نظرتون بش گفتم بره بعد کنکورم برگرده درسته؟

کلا بگم ولش کن؟

حوصله ندارم خدایی

همش میگه دوست دارم بخدا

فقطم عکس چهرمو دیده

۱۷ سالته زوده واسه رابطه 

بعدشم درس خونی تمرکزت بزار رو درست 

فکر این چیزا نباش من توی ۲۱ سالگی وارد رابطه شدم پشیمونم ت ۱۷ سالته 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسره چن سالشه؟ 

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد...                                                                                                                                       (کاربری دست دو نفره) 

خودش درسو تموم کرده؟ 

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد...                                                                                                                                       (کاربری دست دو نفره) 

ول کن بابا

بچسب به درس و کنکورت

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

از رو یه عکس کسی کسیو دوست نداره یه حس زودگذر هس یچی مث هوس و اینا جدی نگیر بعدم ت 17 سالت و دانش اموز ب شخصیت کامل ک برا زندگی دنبال همسر باشی نرسیدی سردگرم زندگی نچشیدی معیار و ملاک نداری ک انتخاب کنی ن بگو برو بعد کنکور بیا چون ممکن برگرد و ت بفهمی این ادم اون ادم ت نیس یا اصلا برنگرده یا کلا ذهنت بهم بریز خیلی شیک و مجلسی خداحافظی بلاک کن..دختر عاقلی هستی ک بیشتر از این ادامش ندادی افرین

از رو یه عکس کسی کسیو دوست نداره یه حس زودگذر هس یچی مث هوس و اینا جدی نگیر بعدم ت 17 سالت و دانش ام ...

ممنونم از راهنمایی و وقتی ک گذاشتین❤

حتما چیزی ک گفتینو انجام میدم