2777
2789

این تاپیکو چند روز پیش گذاشتم جزییاتشو قبلا نوشتم و هست تو تاپیک شما باشین اجازه میدین شوهرتون به روی خانواده ش  بیاره و بگه چرا بی اجازه قصد داشتین وارد خونه بشین یا نه؟ اگه اینکارو کنه اشتباهه؟؟متاسفانه شوهرم من این کارو کرد و اونام عصبی شدن راستش اینقدر استرس دارم که نمیدونم چجوری باید ببینمشون حس میکنم ازم متنفرن دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یبار این اتفاق برام افتاد، کلا ی کلید گذاشته بودم خونشون ک وقتایی دیر میومدم خونه،ب مادرشوهرم ک همسایه بودیم، میگفتم غذا بده ب سگم. 

ی روز من کلاس آنلاین داشتم، هرچی در زده بودن من جواب نداده بودم، دیده بودن ماشینم در خونست، بقول خودشون نگران شدن، اومدن تو خونه، بعد ک منو دیدن، کلی معذرت خواهی کردن و رفتن. 

ولی شوهرم شب رفت کلید و از خونشون برداشت، گفت نمیخام کلیدمون خونتون باشه. بهشون گفته بود شما باید ب خودم زنگ میزدین،ک بگم زنم کلاس داره، ابروش و جلو شاگرداش بردین شما. 

جوری باهاشون بحث کرده بود، ک فرداش من رفتم از دلشون در آوردم کار پسرشون و😅😅😅

همیشه طلبکار باش بابا، بگو حالا من به هر دلیلی نرفتم باشگاه به خودم مربوطه، ولی کار شما اشتباه بوده 😈

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
علت کار پدرشوهر چی بود دقیقا

گفته ب شوهرم خواستم بیام ببینم باز فرش هست یا نه . من خیلی تعجب کردم چون بعد حداحافظی از کارگرا کلیدو انداخت و قبل همه اینا ما گفتیم فرشا تو حیاطه همشو آماده گذاشته بودیم بعدشم ی بار درو امتحان میکرد میدید قفله دیگه کلید نمینداحت نمیدونم چجوری اینو گفتن ولی الان استرس دارم که چقدر میتونه ازمون متنفر باشن مخصوصا موقع اینحرفا من نبودم شوهرم گفت مامانم یسری اتفاقات قدیمی رو تکرار کرده خدا میدونه چیا پشت سرم گفته خدا خستم😭😭

گفته ب شوهرم خواستم بیام ببینم باز فرش هست یا نه . من خیلی تعجب کردم چون بعد حداحافظی از کارگرا کلید ...

اتفاقا کار شوهرت خیلی خوب بود مهم تو شوهرتین 

ببین چقدر دوست داره دیگه ک همچین حرفی زده 

والا خیلی از مردا همش سمت خانوادشونو میگیرن

بیخیال حرف اونا باش عزیزم

میتونم‌بگم خوش ب سعادتت با این همسرت کاش جنم همسر توروشوهر خر منم داشت

نه اینطور نیست همیشه براش سخت بود روبرویی با اونا یا بعدش عذاب وجدان میگرفت اونقدر گفتم و باهاش صحبت کردم گاها هم که با عصبانیت و دعوا که الان اینطورشده .هر چند برای این موضوع نمیخواستم بگه امروز دعوامون شد گفت میرم میگما گفتم خب برو