2777
2789

از شوهرم‌بارها نشانه میدیدم‌از خیانتاش 

ی بار پیامی که پاک شد 

ی بار کرسپی که انداخته بود زیر ماشین تا من امدم 

و.. 

اینا همه هم توی دوران بارداریم بود و چون هیچ‌مدرکی ازش نداشتم که ثابت کنه همش قانعم میکرد که من بد دیدم نمیدونم با دوستش بوده میخواسته من ناراحت نشم و ی عالمه از این کرت و پرتا 

شب ۱۰ امی که زایمان کرده بودم این کنارم نمیخوابید به خاطری که مادر خودش و پدر مادر من اینجا بودن 

مبگفت معذب ام میرفت تو اتاق تا اینکه ی روز صبح پاشدم رفتم کنارشو‌گوشیشو همینجوری اتفاقی برداشتم و دیدم دختر عمش که دوتا بچه داره براش نوشته بخورمت 

انگار خوابیدی 

منم از جایی که تحملم تموم شده بود 

به کریه افتادمو پدرم اینا فهمیدن همشون که چه گندی زده و هرچی از دهنم در امد هم به شوهرم گفتم هم‌به مادرش 

چون مادرشم پشتیبان‌ پسرش در مبومد داشت به من توهین مبکرد قلبم تیکه تیکه شده بود 

و از شوهری که خیلی روش حساب میکردمو و قبولش داشتم‌همچبن چیزی چند روز قبلشم میخواست به بهانه عروسی تنها بره شهرستان و بعدن فهمیدن که همون دختر عمشو برداشته برده بیمارستان و خدا میدونه دیگه چی رد و بدل شده و واقعا بیمارستان بوده یا چی...

خلاصه که ی ده‌روزی رفتم خانه پدرم نه به عنوان قهر خود شوهرم گفت چثن من جدا نمیتونستم بشم خانوادم خیلی مستقیم‌بهم گفتن جایی نداری و اون موقع من‌ی بچه ده روزه همراهم بود🙂❤️‍🩹اینارو‌که میدیم دیگه تحمل نداشتم و هر روز با شوهرم دعوا 

تو اوج خونریزی هیچکسم پشت من نبود فقد پدرم گاهی ازم حمایت میکرد

اون چند روزو رفتم خانه پدرمو و اوضاع هی بدتر و بدتر میشد 

دیگه‌خسته شدم از اون حجم و بعد ۱۰ روز امدم خانه خودم 

و شوهرم همش طول این‌مدتم ازم معذرت خواهی میکردو میبردم این ور اونور که از دلم در بیاره ....

منم دیگه وقتی دیدم واقعا پشیمونه گفتم باشه و میام سر زندگیم اما اگه دفعه دیگه ای تکرار بشه خونه و بچمو میدی ی ثانیه هم‌نمیتونم دیگه 

حالا الان هر موقع تنها میشم یادم میاد دلم میخواد بمیرم 

نمیتونم از دلم بیرون کنم 

دسترسی به هیچی ندارم 

هیچ اعتمادی برای شوهرم برام باقی نمونده 

قلبم تیکه تیکس 

چکار کنم به نظرتون😭😭😭💔خدایا چرا اینقد بی کسی‌نثارم‌کردی خسته شدم دیگه

روزای خوب توی راه😎✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم🥺🥺🥲🥲

زایمان کردی به سلامتی 

خدا دلت رو آروم کنه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

کاری ب این ندارم ک چراااا داری با این مرد زندکی میکنی ولی  تو  بلایی ک سرت انده  اتیششو  ننداختی ب زندکی اون دختر عمه ج ن دهش  من دیگه موندم   .دختر عنش بیوس یا طلاق گرفته     عکس  پیامشو با شمارش میزاشتی عالم و ادم تیر تایفشون ببیته    وای چ دلی داری استغفرالله  من الان مغزم پاشید    

کاری ب این ندارم ک چراااا داری با این مرد زندکی میکنی ولی تو بلایی ک سرت انده اتیششو ننداختی ب ز ...

چرا شوهرم نمیراشت بهش زنگ بزنم 

باز رفتم رو اکانتش پیام بهش دادم که چی گفتی پیامت پاک شده 

دیدم نوشته چرا گفتی جواب نده فک کن تو اون فاصله براش نوشته بود جواب نده و منم زنگ زدم به دختر عمش هرچی از دهنم در امد گفتم و عمه  شوهرمم اینجا بود و رفتن جای خونشون کلی بد و بیراه ولی دلم برای شوهرش سوخت و دو تا بچه هاش 

ازدواج دومش‌بوده دلش سومی میخواسته بی همه چیز 

دلم‌خونه خواهر😭😭😭💔

روزای خوب توی راه😎✌🏻

مردا متاسفانه قرارداد بستن توی زمان بارداری زنشون خیانت کنن شما تنها نیستی

واقعا لیاقت پدر شدنو ندارن ی زن اینهمه درد تحمل میکنه واسه اونا و اوناااا...😭💔

روزای خوب توی راه😎✌🏻

چرا شوهرم نمیراشت بهش زنگ بزنم باز رفتم رو اکانتش پیام بهش دادم که چی گفتی پیامت پاک شده دیدم نوشته ...

تا دختره رو نرینی بهش دلت  خوب نمیشه     شوهرتم  ببخشید گوه خرده باید پای گوهی ک خرده وایسته    مدیونی اموالشو ب نام خودت نکنی زن نیستی     بقران    زندگی دنیا ارزش این حجم از خفتو نداره