2777
2789
عنوان

مهاجرت به عمان یا المان

142 بازدید | 26 پست

اگه شما دو تا پوزیشن شغلی داشتین که یکیش مهمانداری عمان بود( حقوقش خوبه، مسکن رایگانه و یه سری مزایای دیگه)

و یکیش هم اپلای برای اوسبیلدونگ پرستاری آلمان( کاراموزی پرستاریه ،اموزش میدن و در حین اموزش حقوق داره )

کدومو انتخاب میکردید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیلش چیه عزیزم

من شناختی روی محیط این کشور ها ندارم اما مهمانداری بنظرم خوشم اومد پرستاری شغل طاقت فرسایی هست آدم رو‌پیر می‌کنه آلمان هم از مشاورم فهمیدم اخلاق سردی دارند خیلی بی احساسن من ندیدم دقیق اطلاع ندارم

چجوری میشه اینجور اخبار رو کسب کنم که شرایط کاری و اینا برای این کشور ها چجوریه؟

از چت جی بی تی هر سوالی بپرسی جواب میده 

هم اینکه تو اینستا عمان سرچ کن یه عالمه بلاگر ایرانی که داخل عمان زندگی میکنن میاره میتونی راهنمایی بگیری 

آلمان چون میشه اقامت گرفت ولی عمان رو خیلی سخت میگیرن اقامت 

پیشرفت توی آلمان بیشتره تا عمان

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

این قضیه کاملا به نظر خودتون بستگی داره...اینکه به کدوم شغل بیشتر علاقه مند هستید؟ و به کدوم کشور (جو دو کشور کاملا متفاوت و غیر قابل مقایسه است). و شرایط آب و هوا، زبان، نزدیک بودن کشور به ایران و امکان رفت و آمد را در نظر بگیرید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
هیچکدوم نیس اینا مدرک دیپلم میخوان ک خودشون اموزش بدن وارد بازار کار بکنن

اها بله درسته

مهمانداری راحتتره کشور نزدیکم هستی ولی اب و هواش خوب نیست

پرستاری سخته ولی المان اب و هوا بهتر و اروپایی

من میگم اولی چون پرستاری واقعا کار سختیه