2777
2789
عنوان

کیا خانواده پایه ندارن

104 بازدید | 17 پست

من خیلی سختمه 

تک فرزندم 

پدرم مادرم بقران یک کلمه هم با آدم حرف نمیزنن 

هیچ جا نمیریم 

تنها حرف مامانم اینه ناهار چی بزارم ؟ 

افسرده شدم با اینا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه همین هستیم خوبه ک با تو حرف نمیزنن مال من ک کتکم میزنن بهم حرف های میزنن ک از زندگی سیر بشم

صاحب این کاربری اسمانی شد 🖤در تاریخ 1404/05/25 ساعت ساعت ۱ شب خودشو از پشت بام پرت کرد پایین براس شادی روحش صلوات

همه همین هستیم خوبه ک با تو حرف نمیزنن مال من ک کتکم میزنن بهم حرف های میزنن ک از زندگی سیر بشم

منم از بابام کتک خوردم جوری که داشتم میمردم الان اون ازم طلبکاره

عزیزم منم والا مثل تو بودم💕مامانم وقتی بچه بودم اصلا باهام حرف نمی‌زد باهم بیرون نمی‌رفتیم همیشه در حسرت یک درست کردن غذا با مامان هستم ولی خب نشد ولی ناراحت نیستم ازشون و کینه به دل ندارم خداروشکر الان خوبیم باهم😊البته خواهرم الان چهارده سالشه زیاد باهم میرن بیرون و آشپزی میکنن

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

منم از بابام کتک خوردم جوری که داشتم میمردم الان اون ازم طلبکاره

کلا تنها راه درمانت عاشق شدنه

صاحب این کاربری اسمانی شد 🖤در تاریخ 1404/05/25 ساعت ساعت ۱ شب خودشو از پشت بام پرت کرد پایین براس شادی روحش صلوات

عزیزم منم والا مثل تو بودم💕مامانم وقتی بچه بودم اصلا باهام حرف نمی‌زد باهم بیرون نمی‌رفتیم همیشه در ...

ای جانم حفظتون کنه برای هم عزیزم🤍

ولی من شرایطم خیلی بده

یک کلمه باهم حرف نمیزنیم مثل مجسمه هستن حتی فیلمم نگاه نمیکنن خیلی حالم بده من دارم افسرده میشم باهاشون