2777
2789
عنوان

قطره نیستاتین

56 بازدید | 8 پست

بچه ها نوزادم دوماه ونیم اش هست دهنش برفک زده قطره رو چطوری بدم بهش یعنی خوراکی هست یا باگوش پاک کن بمالم به زبونش اگه بخوره مشکلی هست؟

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

نه بخوره اشکالی نداره 

با قطره چکون بچکون تو دهنش بزار بمونه

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخی یادش بخیر 

من میدادم میخورد مزش خوبه تو گلوهم نمیپره نترس

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
اخی یادش بخیر من میدادم میخورد مزش خوبه تو گلوهم نمیپره نترس

آها...پس خوراکی

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

نه بخوره اشکالی نداره با قطره چکون بچکون تو دهنش بزار بمونه

ممنون

من با انگشت میمالیدم رو لثه و زبونش یکمم به نوک سینه ام میزدم خوراکیه نترس

بذارم رو سینه بمونه قبل شیردهی بشورم یا وقتی زدم بهش شیر بدم گلم؟

بذارم رو سینه بمونه قبل شیردهی بشورم یا وقتی زدم بهش شیر بدم گلم؟

نه بذار رو سینه خشک میشه کاریش نداشته باش خواستی شیر بدی هم لازم نیس سینتو بشوری

بعد از اینکه به بچه شیر دادی قطره بزن به سینت

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
نه بذار رو سینه خشک میشه کاریش نداشته باش خواستی شیر بدی هم لازم نیس سینتو بشوریبعد از اینکه به بچه ...

آها خیلی ممنون گلم