2777
2789
ما تازه ازدواج کردیم یه موقع هایی خوبه، اما یه موقع هایی حتی بیرون رفتنی دوست ندارن براشون چیزی در ح ...

شاید پول نداره اون وقتا از خونه چیزی درست کن ببر با خودت درک کن گلم

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.
اخه من دیگه نمیتونم بچه بیارمدکتر منع کردهزایمان فوق العاده پرخطری داشتمگفته احتمال زنده بودنت خیلی ...

خدا نکنه. خب جوابشو نده به حرفش گوش نکن چن بار جواب ندید اونم بیخیال میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش حرف بزن اینکارا چیه میکنه واقعا که حیف دخترات یه پسر معتاد داست خوب بود زجرش میداد

چی بگم 

پیرم کرد

آخه من ازش خیلی سرترم

همیشه سعی میکنه اعتماد به نفس منو داغون کنه

همیشه از خدا میخوام خدا صدای کثیفش رو نشنوه

منو با دخترام اذیتم نکنه

چی بگم پیرم کردآخه من ازش خیلی سرترمهمیشه سعی میکنه اعتماد به نفس منو داغون کنههمیشه از خدا میخوام خ ...

اصلا جوابشو نده اصلا بخدا خودش دیگه تکرار نمیکنه

اصلا جوابشو نده اصلا بخدا خودش دیگه تکرار نمیکنه

من یه مدت دوس داشتم پسر بیارم شوهرم پشیمونم کرد گفت پسر مسولیتش سخته بیخیال شو از خدا یه خواهر واسه دخترمون بخواه

نه مشکلم همین خونه هستاگه داشتم یه دقیقه هم نمی موندم باهاش

انشالا خدا بزرگه یه آیه قران هست زیاد بخون تو خونه روزی ۲۰ بار بخون( لا الاه الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین)

انشالا خدا بزرگه یه آیه قران هست زیاد بخون تو خونه روزی ۲۰ بار بخون( لا الاه الا انت سبحانک انی کنت ...

به خداوندی خدا

برای هدایت شدنش هر ذکر قرآنی

چله

ختم

هر چی بگی برداشتم

همه سوره ها رو حفظم از بس چلشونو برداشتم

ولی دریغ از یه ذره تاثیر

چشم عزیز دلم میخ نم

اینم سرنوشت منه باید بسوزمو بسازم

انشالا خدا بزرگه یه آیه قران هست زیاد بخون تو خونه روزی ۲۰ بار بخون( لا الاه الا انت سبحانک انی کنت ...

راستی یکی اینجا 

اسم منو شوهرمو مادراشون رو پرسید

گفت شما ستاره هاتون جفت نیست

این همه اختلاف به خاطر اونه

خیلی فکرم درگیره

به خداوندی خدابرای هدایت شدنش هر ذکر قرآنیچلهختمهر چی بگی برداشتمهمه سوره ها رو حفظم از بس چلشونو بر ...

همینو بخون کافیه بهش محبت کن

راستی یکی اینجا اسم منو شوهرمو مادراشون رو پرسیدگفت شما ستاره هاتون جفت نیستاین همه اختلاف به خاطر ا ...

خرافاته گوش نکن تو رو خدا به فکر بچه هات باش فقط