2777
2789
فقط توصیه میکنم حتما حتما حتما دختر داشته باشید حداقل یه دختر

خودخواهیه ، دختر بدون خواهر بدرد نمیخوره 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

شکر

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش به سعادتتآرزوی هر اولاد صالح اینه بتونه بزرگ که شد دست پدر و مادرشو بگیرهروح همه ی پدران و مادرا ...

انشالا عزیزم انشالا خدا کمکم کنه بتونم مراقب همه پیرای اطرافم باشم انشالا

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.

دختر خیلی خوب و با محبت 

من محرومم ازش 

در عوض عروس دار میشم😅

راستی عروس خوبی هم هستی؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

براتون خوب بوده که اینکار کردید بد بودن هیچوقت اینکار نمیکردید

میدونی مهربون بوده فقط من از وقتی دانشجو بودم خودم هزینه های مادرمو دادم هیچکسم نفهنیده خواهر برادرام نگفتم هیچوقت

دختر خیلی خوب و با محبت من محرومم ازش در عوض عروس دار میشم😅راستی عروس خوبی هم هستی؟

والا بد نیستم نمیدونم شوهرم راضیه سالی نهایتا سه بار مادرشوهرمو میبینم دورن ازم

میدونی مهربون بوده فقط من از وقتی دانشجو بودم خودم هزینه های مادرمو دادم هیچکسم نفهنیده خواهر برادرا ...

همون دیگه 

اگه هر روز با زبونش نیشت میزد الان هیچوقت اینکار نمیکردی

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای آرامشم صلوات بفرستید؟

همسرتون وضعش خوبه؟ چه داماد خوبی هستن واقعا خودشون پیشنهاد دادن یا شما کفتین؟منم پدر و مادرم سنشون ب ...

آره همسرم دستش تو راه خیره همیشه من خواستم و اون نه نگفت

همون دیگه اگه هر روز با زبونش نیشت میزد الان هیچوقت اینکار نمیکردی

بازم بهتر از اینکارو میکردم بخدا مادر نیش زبونشم محبته

همسرتون وضعش خوبه؟ چه داماد خوبی هستن واقعا خودشون پیشنهاد دادن یا شما کفتین؟منم پدر و مادرم سنشون ب ...

کمک میکنه شوهرت؟ وضعش خوبه؟

آره همسرم دستش تو راه خیره همیشه من خواستم و اون نه نگفت

خدا به زندگیتون برکت و به تنتون سلامتی بده

به حق صاحب الزمان عج 

از اولادتون خیر ببینید ان شاءالله 🌹 🤲 

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
خدا به زندگیتون برکت و به تنتون سلامتی بدهبه حق صاحب الزمان عج از اولادتون خیر ببینید ان شاءالله 🌹 ...

انشالا یه دختر دارم انشالا خدا حفظش کنه با بچه های شما