2777
2789
عنوان

میگن شب عروسی میخوایم خونه شما بخوابیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1360 بازدید | 73 پست
نمیدونم بخدا حتی خانومش گف چرا نیومدین خونمون گفتم ما رسم نداریم تا یه هفته خونه عروس بریم تا وسایلش ...

همینو رک بگو دفه بعد گفتن بگو ببخشید ما هفته اول بعد عروسی عروس و دوماد باید تنها باشن و بعدش قدمتون رو چشم 

یا بگو شوهرت یا مادرت یا بزرگتری بگه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
وا مگه میشه من شب عروسیم مادرمم نیومد خونم قشنگ بگو خجالت نمیکشین شب عروسی میخاین بیاین خونه عروس و ...

من یه هفتس اوقاتم تلخه

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهمون مادرشوهرمن اینا ب من مربوط نمیشه دیگه🥲

پدرشوهرت باید اجاره و همانگ کنه حالا یا خونه یا هتل 

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

قبل عروسی هماهنگ کن مهموناتون که از شهر دیگه میان برن خونه مامانت خواهری جایی اگر گفتن بگو جایی برای ...

واقعا

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃
پدرشوهرت باید اجاره و همانگ کنه حالا یا خونه یا هتل

چمیدونم بخدا

من یه هفتس اوقاتم تلخه

اوقات خودتون رو تلخ نکن

رک بهشون بگو

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

به مادرشوهرت حتما بگوو شب عروسی هم راضی نشو که بیاری خونه خودت همه چی دست خودته عزیزمنهایتش اینه باه ...

اره میگم نزدیک عروسی 

اخه خیلی چیپه بخدا 

اوقات خودتون رو تلخ نکنرک بهشون بگو

واقعا

شوهرتو بنداز وسط مادرشوهرت جمعشون کنه شب عروسی که کسی نمیمونه بی تربیتا

😭

چمیدونم بخدا

بگو همون لحظه شوهرت با خنده بگه جای مهمونارو هماهنگ کردیم ام شاءالله چندوقت دیگه خودتو در ننداز بنداز گردن شوهرت یا پدرشوهرت 

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

بگو همون لحظه شوهرت با خنده بگه جای مهمونارو هماهنگ کردیم ام شاءالله چندوقت دیگه خودتو در ننداز بندا ...

نزدیک عروسی ب پدرشوهرم میگم بگه بهشون