2777
2789

هسته شونو دربیار بذارخشک شن

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم میتونی مربا و‌ کمپوت لواشک درست کنی یه کمشون هستشون بگیر نصفشون کن لهشون نکن پوستشونم بگیر اب و با شکر بذار یجوشه یکم زعفرون و گلاب دو سه دونه هل اضافه کن هلوها رو بذار تو قابلمه دردار بذار رو شعله خیلی کم درشون بسته باشع بذار با بخار خودشون یکم بپزه حواست باشه له نشه یعد اون معجونو اضافه کن بذا خنک بشه بذار تو ظرف شیشه ای بذار یخچال خیلی خوشمزه میشه لواشکم ک بلدی

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

رانی ،مربا،کمپوت،لواشک،خشک کردن

میتونی به چهارتا همسایه یا فامیل یا آدم نیازمند هم بدی

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

اگه لواشک کردی میوه دیگه هم بزن چون هلو تنها تلخ میشه که

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

هم لواشکش خیلی خوشمزه هست هم رانی 

لواشک

هلو ها رو اگر درشت هستن از وسط قاچ بزن بریز داخل قابلمه 

بعد آب بریز روش 

آب تا روی سرش رو بگیره 

نمک هم بریز 

من لواشک ترش دوست دارم بهش یه قاشق رب انار ترش هم میزنم 

بعد می‌زارم روی شعله با حرارت متوسط بپزه 

وقتی که هلو ها کامل نرم شدن می‌زارم خنک شه 

بعد هسته هارو جدا میکنم و از صافی رد میکنم 

بعد سلفون میکشم داخل سینی مایع لواشک رو میریزم روی سلفون و یه پارچه توری نازک میکشم روش 

می‌زارم زیر نور خورشید 

چی درست می‌کنه اهل لواشک نیستیم

کمپوت درست کن 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

رانی 

می‌زارم اب جوش بیاد بعد شعله رو خاموش میکنم هلو ها رو میندازم داخل آب جوش 

وقتی که آب خنک شد پوست هلو ها راحت جدا میشن 

پوست هلو ها رو جدا میکنم 

و یک سوم هلو ها رو نگینی خورد میکنم

بقیه رو شکر به مقدار دلخواه میریزم و میکس میکنم

بعد هلوهایی که نگینی خورد کردم رو بهش اضافه میکنم و تمام