2777
2789

من یه دکتر ساده نمیتونم برم چون با تایم کارم تداخل دارن اغلب

یا وقتی کار تموم میشه انقد خسته و کوفتم که باشگاه و کلاس خاصی نمیتونم برم انرژی ندارم اصلا

کلی نیرو تعدیل شدن برای همین امکان مرخصی ساعتیم ندارم حتی

واقعا نمیدونم چجوری باید کار و زندگی رو از هم جدا کنم چون نمیشه به هیچ وجه

از 6صبح راه میفتم که برم سرکار تا 8شب که میرسم خونه جز شام خوردنو خوابیدن کار دیگه ای نمیشه کرد!!!

بخش بیشترش با همکاری همسرم 

بقیشم برنامه ریزی خودم تو زندگی 

مثلا شام رو شب قبل اماده کردن و این جور چیزا

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخش بیشترش با همکاری همسرم بقیشم برنامه ریزی خودم تو زندگی مثلا شام رو شب قبل اماده کردن و این جور چ ...

من مجردم و خونه پدرم میمونم

ولی خب تفریح و رسیدگی به پوست و مو و باشگاه و اینا عملا حذف شده از زندگیم چون نمیرسم واقعا

میفهمم تهران کار کردن واقعا سخته 

من از دوران دانشجویی همین وضعم بود پنج صبح بیدار میشدم شش میزدم بیرون که به کلاس هشت صبح برسم عصرم چهار از دانشگاه میزدم بیرون هفت شب می‌رسیدم خونه 

دقیقا سه روز بعد فارغ‌التحصیلیم هم رفتم سرکار و باز همین بود 

و الان این وضعیت شده روتین زندگیم 

ساعت کاریت تا چنده ؟ متاهلی ؟ 

من دکتر اینا پنجشنبه ها میرم یا نهایتا ساعتی مرخصی میگیرم خریدامو گذاشتم جمغه ها 

جمعه ها یا هفته درمیون میرم بیرون برا تفریح 

تازه برا ارشد هم دارم میخونم کلاس زبانم میرم

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
۸ چرا؟منم بعد کار خسته ام ولی میخوام از ماه آینده برگشتنی اول برم باشگاه بعد برگردم خونه میخوام یکم ...

۶تعطیل میشم با مترو و بی آرتی برمیگردم خونه

تا برسم شده ۸

اوج ترافیکم هست

من مجردم و خونه پدرم میمونمولی خب تفریح و رسیدگی به پوست و مو و باشگاه و اینا عملا حذف شده از زندگیم ...

رسیدگی به پوست و مو که خیلی سخت نیست 

باشگاه مجبوری روز های تعطیل بری و بقیش در حد پیاده‌روی بذاری 

تفریح هم فقط اخر هفته

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

۶تعطیل میشم با مترو و بی آرتی برمیگردم خونهتا برسم شده ۸اوج ترافیکم هست

ساعت کاریت چه قدر طولانیه 

هشت صبح تا شش عصر 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
میفهمم تهران کار کردن واقعا سخته من از دوران دانشجویی همین وضعم بود پنج صبح بیدار میشدم شش میزدم بیر ...

ساعت کاریم ۸تا۶ هست از خونمون دوره محل کارم

چه رفت چه برگشت جفتش تو اوج ترافیکه منم با مترو و بی آرتی میرمو میام همش سرپام اصلا جون تو تنم نمیمونه

الان معدم اذیت میکنه به هردکتری زنگ میزنم میگه روزای هفته ده صبح یازده صبح

اصلا نمیدونم چیکار کنم نه تفریحی نه باشگاهی نه خرید و رسیدگی به پوست مویی هیچی به هیچی

دیگه با این ساعت کاری چه توقعی از خودت داری من ۶ صبح تا ۱۲ ظهرم به سختی به کارام میرسم

آخه یسریا بعد کارشون که مثلا عین منه ساعت کاریشون، پامیشن میرن باشگاه یا کلاس

درحالیکه من فکر و ذکرم اینه برسم خونه و فقط بیفتم بخوابم

چون تعدیل کردن یسریارو مجبوریم بیشتر وایسیم اونم بدون حقوق به همین خاطر ساعت کاریش زیاده

ساعت کاریم ۸تا۶ هست از خونمون دوره محل کارمچه رفت چه برگشت جفتش تو اوج ترافیکه منم با مترو و بی آرتی ...

من ساعت کاریم هشت تا ۴:۳۰ هست 

تو ترافیک می مونم ۶:۳۰ـ۷ میرسم خونه 

باید برنامه ریزی کرد دیگه 

خرید که جمعه ها برو 

روتین پوستم شب نیم ساعت طول می‌کشه 

دکتر هم دائم که آدم نمیره دکتر ی ساعت مرخصی بگیر 

خیلی از دکترا عصرا هستن

رسیدگی به پوست و مو که خیلی سخت نیست باشگاه مجبوری روز های تعطیل بری و بقیش در حد پیاده‌روی بذاری تف ...

بخوام آرایشگاه برم باید بعد ساعت ۶ بگیرم که بعد از کارم باشه

اونم دوساعت طول بکشه دیگه در بهترین حالت ۱۰ شب میرسم خونه که بابام دعوام میکنه

باشگاه و کلاسم که اصلا انرژی نمیمونه

باشگاهم هفته ای یبار بخوام جمعه ها برم که فایده نمیکنه برام

ولی وقت دکتر و دندون پزشک و متخصص رو اصلا کاریش نمیشه کرد😭😭😭