2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@niniyar‍ این کاربر دروغ میگه و برای من کلی حرف درمیاره لطفا تعلیقش کنید اون جا هم گفتم چطور مسخره و ...

@niniyar‍ 

عزیز جان من به ایشون چیکار دارم 

برای من مزاحمت ایجاد میکنن 

تک تک تاپیکای منو خراب میکنن 

جلوشونو بگیرید پلیز

ایشون کاربری دوم و فیک این کاربر هستن که تگ میکنم براتون 

@رازززززز‍ 

مگه داشتن دو تا کاربری غیر قانونی نیست 

چرا ایپی شونو چک نمکیند 

چرا اجازه فعالیت به همچین ادمایی میدید؟ 

@niniyar‍ عزیز جان من به ایشون چیکار دارم برای من مزاحمت ایجاد میکنن تک تک تاپیکای منو خراب میکنن جل ...

@niniyar‍ 

نی نی یار عزیز لطفا کاربری این کاربر بی شخصیت رو تعلیق کنید یکسره داره توهین میکنه و برای من حرف درمیاره و اطلاعات غلط میده چرا خودش تعلیق نمیشه واقعا ؟؟

اون برام مزاحمت درست کرده و بدون اینکه بهش ربط داشته باشه وارد تاپیکم شده و اذیتم کرده  همه رو دروغ میگه لطفا تعلیقش کنید که فضای سایت درست باقی بمونه از همچین آدمایی

فقط میترسه تعلیق بشه چون میدونه چیکار کرده

@niniyar‍

سلام لطفا درخواست های دوستی رو قبول نکنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

@niniyar‍ نی نی یار عزیز لطفا کاربری این کاربر بی شخصیت رو تعلیق کنید یکسره داره توهین میکنه و برای ...

سلام لطفا در خواست های دوستی رو قبول نکنید و در صورت توهین در تاپیک تگ کنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت