2777
2789
عنوان

همین الان جلوی روضه طلایی حرم

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 36 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعا کن مشکلات مالیم حل بشه درآمدمون بیشتر بشه وبتون وامم رو بگیرم ...همه چی به خیر بشه ودوتا عزیزم همیشه درسلامت وموفق باشن درسخون وپایدار باشن .‌.زیارت امام رضا نصیبمون بشه وبیام زیارت

یا امام رضا دلم پر میزنه بیام حرمت ولی شدید دستم تنگه یه جوری خودت راست و ریسش کن تابستونی بیام پابوست

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

سلام گلم خوبی من داستانتو خوندم خیلی متاثر شدم الان چطورید؟ خوبید الحمدلله؟؟

بنظرم زیارت حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام هم برید

برید نجف من مطمئنم که اجنه و شیطان اول از خدا بعد از حضرت علی وحشت دارن

اسی خوشحالم رفتی حرم امام رضا از ته دلم خوشحالم انشالا قسمت بعدیت کربلا و دیدار آقا حضرت ابولفظل باشه من چند روز پیش اونجا بودم توی راه کربلا یادت افتادم و برات دعا کردم تاپیکتو ذخیره کرده بودم‌اومدم ببینم رفتی حرم امام رضا که انقد خوشحال شدم رفتی توی چشمام اشک جم شده اگه کامنتمو دیدی از حالت بهم خبر بده امیدوارم که با حال خوب برگشته باشی و آقا دست سلامتشو به سرت کشیده باشه❤️

اسی خوشحالم رفتی حرم امام رضا از ته دلم خوشحالم انشالا قسمت بعدیت کربلا و دیدار آقا حضرت ابولفظل باش ...

سلام عزیزم ممنونم 

حالم خوبه ولی درمان کامل نشدم 

در طول روز گاهی اون لبخند رو ناخودآگاه میزنم 

بیشتر در مورد مسائلی که برای خودم ناخوشاینده و ناراحت و معذبم میکنه اون لبخند زده میشه و مطمئنن احساسات خودم نیست 

من بعد یک سال نتونسته بودم برم خونه مادربزرگم چون اتفاق از دست دادنش برام خیلی سخت بود و قابل هضم نیست 

بعد سفر مشهد رفتم سوغاتی هاشونو دم در برسونم و بچه دختر خالم رو دم در بغل کردم اون گریه کرد یه لحظه حس کردم باید این رفتار تموم شه و باید برم داخل وقتی رفتم دیگه حالم خیلی بد شد و دچار پانیک شدم بعد این اتفاق تو راه اون لعنتی اومد سراغم و وقتی من داشتم کریه میکردم اون انقدر میخندید و قهقهه میزد 

میدونم نمبتونی اون حالت و بفهمی 

درحالیکه که ذره ذره وجودت از غم داره گریه میکنه و زجر میکشه 

در همون حال بخندی و قهقه بزنی 

دیگه عادت کردم یه جورایی  و انگار قوی شدم 

ناراحتم نمیکنه و بلافاصله بعد اینکه خوب بشم روتین روزانمو و کارامو انجام میدم

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

سلام عزیزم حالت چطوره مشهدی هنوز ؟

سلام نه عزیزم دیگه برگشتم شهرمون

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

سلام عزیزم ممنونم حالم خوبه ولی درمان کامل نشدم در طول روز گاهی اون لبخند رو ناخودآگاه میزنم بیشتر د ...

الهی عزیزم 

شاید کامل نتونم درکت کنم ولی میفهمم چقدر توی سختی هستی امیدوارم به همین زودیا خوب خوب بشی و مطمئن باش سفر مشهد بی تاثیر نیست و حالت بهتر هم میشه بهت قول میدم مراقب خودت باش و اگر تونستی هر چند وقت گاهی ی بار حتما شرایطشو داشتی مشهد برو چون اون آرامشی که بدست میاری ارزششو داره حتما اون موجود خیلی اذیت شده که توی لحظه غمت اونجوری میخندید و من مطمئنم پایان اون در تو نزدیکه فقط قوی باش به معنویات رو بیار مشهد رفتن کربلا رفتن اینا اصلا بی تاثیر نیست 

به امید روزایی پر از قشنگی و حال عالی برای شما عزیز دلم❤️🫂

الهی عزیزم شاید کامل نتونم درکت کنم ولی میفهمم چقدر توی سختی هستی امیدوارم به همین زودیا خوب خوب بشی ...

ممنون عزیزم ،تو این مدت واقعا کنارم بودی و همدردی کردی 

فقط اونشبی که رفتم حرم از دم در که انتظامات داشتن چک میکردن داخل بدنم شروع به تکون خوردن کرد و اون شب ملا خیلی تکون میخورد داخل بدنم و حتی تو خواب هم حس میکردم 

و دست پسرم و گذاشتم حایی که تکون میخوره گفتم مامان حس میکنی اینجا چیزی تکون میخوره 

میگفت آره 

به نظرم واقعا وحشت کرده بود