2777
2789
عنوان

خوزستانی ها و جنوبی ها بیان

189 بازدید | 32 پست

هزینه های دندانپزشکی و سطح قدرت خرید مردم توی شهر شما چطوره ؟ کردم چقدر کارهای زیبایی برای دندان یا بوتاکس و.. انجام میدم ، و عموما چقدر هزینه میکنن؟ ، و رفتار مردم با دانشجو ها از شهر های دیگه چطوره ؟ یکم مردد هستم که برای درس بیام سمت جنوب یا نه ، میترسم از رفتار و سطح امنیتش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اینهایی که گفتی توهین به خوزستانی ها و جنوبی ها بود سطح زندگی تو خوزستان خیلی بالاتر از جاهای دیگه است از نظر مهمان نوازی هم که زبانزد کل کشور هستن 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️
همه اینهایی که گفتی توهین به خوزستانی ها و جنوبی ها بود سطح زندگی تو خوزستان خیلی بالاتر از جاهای دی ...

نه به خدا قصد توهین ندارم ، فقط خیلی استرس دارم ، آخه شش هفت سال قراره توی اون شهر بمونم ، آدم استرس میگیره ، قصد نداشتم به هیچ عنوان توهین کنم

اینجا شهر به شهر وضعیتش فرق میکنه، هرجای کشور بری غریبه باشی یکم نگاهشون فرق میکنه ولی این موضوع خیلی زیاد نیست و قابل چشم‌پوشیه. من خودم یکی از شهرای خوزستانم ، اگه تز شمال کشور میخای بیای، گرما اذیتت میکنه‌ و اهواز یکم امنیتش پایینه

پترو کارت چیه؟

کسایی که تو شرکت نفت کار میکنن بهشون پترو کارت تعلق میگیره که باهاش غذا میخرن باشگاه میرن استخر میرن کلاس موسیقی ارایشگری و... میرن کلا اینجا کسایی ک پترو کارت دارن پادشاهی میکنن  ن ما😂