2777
2789
عنوان

پزشکی تعهدی

463 بازدید | 53 پست

هرچیییی راجبش میدونید بگید ممنونم.

لطفا از اطلاعات ۱۰ قرن پیش یا شایعات نباشه.

اگ کسیو دارید تو فامیل یا خودتون و اطرافیانتون هستید  ممنون میشم بهم اطلاعات بدید  خودمم البته خیلی تحقیق کردم  میخوام اینجام  بشنومم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمی‌فهمم فرق تعهدی با معمولی چیه؟

روزانه بعد از دانشگاه  میتونن یک راست  تخصص بگیرن ولی تعهدی باید ۴ الی ۵ سال صبر کنه.

روزانه فقط ۲ سال طرح میره منطقه محروم تعهدی ۸ الی ۱۰ سال

چ سوالی داری درموردش

مثلا رفتار دانشجوهای دیگ باهاشون؟ باهاشون مث سهمیه ای ها رفتار یمشه؟

درسته ک با ازدواج انتقالی میدن؟

درسته ک  معدل دانشگاه کمک میکنه  جای بدی نیوفتیم؟

راسته هرکی رفته خودکشی کرده؟

پزشکی تعهدی شیراز  یا فیزیو جای دیگه؟

روزانه بعد از دانشگاه میتونن یک راست تخصص بگیرن ولی تعهدی باید ۴ الی ۵ سال صبر کنه.روزانه فقط ۲ سا ...

به نظرت ارزش داره آدم ۱۰سال طرح بره🫤🫤🫤🚫

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

ولی باز معلوم نمیشه چون تراز معدل سرنوشت سازه که هنوز نیومده

وای چی میشه تراز معدل خیلیییی خوب بشه.

هرچند سنجش هیمشه نا امید میکنه   ولی خب کاش این دفعه خوب شه.

نتیجه اعتراض هم نیومد دیوانه شدم

اوووووو چقدر سخته تعهدی

حقوقش بعضی جاها خیلی کمه تقریباً اندازه پرستاره ولی خب سخته شاید یهو موقعیت پیش آمد خواستی مهاجرت کنی یا ادامه تحصیل تو کشور دیگه بدی که خب حق اینا نداره و خیلی محدوده

به نظرت ارزش داره آدم ۱۰سال طرح بره🫤🫤🫤🚫

۱۰ سال حقوق ۲۰ الی ۳۰ تومن ثابته  و طبق چیزی ک از فامیلمون شنیدم اون الان داره دوره تعهد رو میگذرونه میگفت ماهی ۳۰ الی ۴۰ تومن کارانه دارم.

بعد میگفتن راه هایی هست که از زیر منطقه محرومش در بری مثلا خودش تعهدی بندر عباس  هست همون بندر هم موند نفرستادن روستا..۲۰ تومن داد یکی  تو همون شهر بیمارستان دولتی کار یمکنه روز های آف هم توی کلینیک های خصوصی.