2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین لطفا

50 بازدید | 5 پست

سلام خوبین؟

دوستان که امروز امتحان دادین از ساعت چندتا کی طول کشید؟

میذارن زودتر بیایم بیرون؟

بخوام سفید بدم فقط براساس سوابق تحصیلیم باشه ایراد داره؟

هر ازمونی مدت زمانش متفاوته ولی برای تجربی 3 ساعته از ساعت 8 تا11 زودتر نمیزارن بری حتی اگه سفیدم بخ ...

من که قصدم اینه فقط هزینه دانشگاه آزاد یا پیامنوراینا ارزون تر بشه....مجبورم شرکت کنم خیلی سال پیش دیپلم گرفتم...خیلی ضایع هستش سفید بدم؟

به نظرت شانسی هم چیزی بزنم؟

ولی معدلم وسوابق تحصیلیم عالیه...کاش فقط باسوابقم میشد رشته خوب خوند🥴🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که قصدم اینه فقط هزینه دانشگاه آزاد یا پیامنوراینا ارزون تر بشه....مجبورم شرکت کنم خیلی سال پیش د ...

فرقی نمیکنه کلا تا اخر اجازه خروج نمیدن اگه هم بدن شاید نیم ساعت اخر ولی باید از مراقب بپرسی و اینکه شانسی نزن مگر اینکه از یک سوالی مطمئن باشی  وگرنه اگه منفی شه ترازت از برگه سفید کمتر میشه

برای رشته با سابقه هم بستگی به هدفت داره خیلی رشته بدون کنمور و فقط با سوابق تحصیلین اگه هم رشته های مثل حقوق میخوای با اینکه الان تجربی اگه مشکلی با هزینش نداشته باشی میتونی ازاد ثبت نام کنی دوست من با رتبه نجومی الان ازاد داره حقوق میخونه

و اینکه نمراتت برای چه سالیه؟ امسال ترمیم کردی؟ 

فرقی نمیکنه کلا تا اخر اجازه خروج نمیدن اگه هم بدن شاید نیم ساعت اخر ولی باید از مراقب بپرسی و اینکه ...

نه نظام قدیمم ولی میشد سوابق تحصیلی همون قدیمو زد....قبول میکنن دیگه؟