2777
2789
عنوان

حق با منه یا مامانم🤦🏻‍♀️

196 بازدید | 29 پست

من بخوام از خودم بگم این و باید بگم که من به نظرم عادتم اینه که حوصله کارهای خانه رو دارم اما بدیم اینه که برام سخته مثلا یه کاری رو بخوام هرروز انجام بدم جزو برنامه همیشگی ام باشه به نظرم برام سخت به نظر میاد

مثلا سبزی خورد کردن

لوبیا ریز کردن

قند ریز کردن 

چون همیشه نیست مشتاقانه انجام میدم 

اما کارهای مثل سماور روشن کردن

چای دم کردن

چون هرروز و هر لحطه است مثلا پیش میاد که حوصلم نگیره و تنبلی کنم

فقط ظرف شستن که همیشگی و من چون دستام اگزما میزنه مجبورم بذارم ظرف ها جمع بشه همه رو دستکش بذارم بشورم

یا مثلا مشکلم ایکه که از ارتفاع میترسم مثلا پرده وصل کردن منکه تمیز کردن از دستم بر نمیاد توی ارتفاع سرکیجه میگیرم

یا مثلا میگه برو بیرون خرید چون خجالتی ام و از خرید کردن خجالت میکشم نمیرم بعد همش جمع میشه نتیجه میشه اینکه من تنبلم یا دل به کارهای خونه نمیدم

چه کار کنم؟

مثلا میگه تو باید به عنوان یه دختر هرروز صبح بلند شی وطیفه سماور روشن کنی نون بذاری بیرون بری سراغ اینکه میخوای ناهار چی بخوری درست کنی میگه همه کارها صبحه تو هم صبح خوابیدی مجبورم خودم همه کارهارو انجام بدم

چیزی که از من توقع داره برام خیلی سخته نمیدونم چرا ولی من اینجوری ام چه کار کنم همشم میگه همش سرت توی گوشیه یا دارای عبادت میکنی😂🤦🏻‍♀️

دلم میخواد بیشتر توی دنیای خودم باشم چرا من ایجوری ام؟

شما چجوری هستید؟

میگه دخترای دیگه هم سن تو دوتا کار میکنن تو میخوابی تا لنگ ظهر

اینم بگم من ۲۳ سالمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این توصیف که گفتی باید خونه قشنگی داشته باشین !

عادیه یه سری مادر ها از زیر وظیفه خودشون در میرن میندازن گردن فرزند مثل مامان من

تو باید کمک دست و حال باشی ولی اینکه مثل کلفت باهات رفتار بشه نه

کارای خانومانه و مادرانه برای خونه خودته

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

با این توصیف که گفتی باید خونه قشنگی داشته باشین !عادیه یه سری مادر ها از زیر وظیفه خودشون در میرن م ...

افرین منم موافقم

بعدا ازدواج میکنه اینقدررر غرق روزمرگی میشه که وقت سر خاروندن نداره الان باید خونه پدرش هم کار کنه آخه نامسلمون

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

بالاخره باید تمرین مسیولیت پذیری کنی.

چرا از بیرون رفتن و خریدکردن خجالت میکشی یا میترسی؟ برو تو اجتماع باش، فکر کن تنهایی و مجبوری از پس خودت بربیای.

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
افرین منم موافقمبعدا ازدواج میکنه اینقدررر غرق روزمرگی میشه که وقت سر خاروندن نداره الان باید خونه پ ...

دقیقا آدم زده میشه ، من خودم متاسفانه همه بار زندگی رو دوشمه فکر میکنم خونه خودم دیگه حوصله هیچی رو ندادم ..!

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

عزیزم سنت کم نیست من 23یه بچه داشتم همزمان ارشد میخوندم و ناهار و شوهر و... واقعا برای زندگیت یه برن ...

من همین الان هم شاغلم معلمم

وقتی میرم مدرسه اصلا اینجوری نیست تابستونا اینجوری میشه که سرم خلوت تره

اون موقع به نسبت درک میکنه 

عزیزم سنت کم نیست من 23یه بچه داشتم همزمان ارشد میخوندم و ناهار و شوهر و... واقعا برای زندگیت یه برن ...

دقیقا آدم زده میشه ، من خودم متاسفانه همه بار زندگی رو دوشمه فکر میکنم خونه خودم دیگه حوصله هیچی رو ...

حق داری 

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕