2777
2789
عنوان

دوستان ارشد یا کنکور مجدد

96 بازدید | 15 پست

دوستان من لیسانس روانشناسی دارم بنظرتون ارشد بالینی بخونم و دکترا و استاد دانشگاه بشم یا 

پرستاری بخونم ؟ (سهمیه ۵درصد دارم)

(اینا صحبتای دختر عمم هست)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرستاری

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

پنج درصد مگه تاثیر دارا

اره خیلی

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

چطور گلم؟

هرماه حقوق تو کارمندی تو بیمه تو داری 

اگه استخدام رسمی نشی و ازمون قبول نشی که بیمه نداری مجبوری بیمارستان خصوصی دنبال کار بگردی درسته؟

قبولیش راحته هم وزارت بهداشت و درمان و علوم پزشکی جفتش میتونی 

چطور گلم؟

نمراتت باید ترمیم کنی برای نهایی بخونی رقابت بالاست

شیفتای پرستاری هم شب بیداری زیاد داره

در کنار ارشد میتونی کلینیک کار کنی رزومه جمع کنی و‌‌‌..‌

شغلت شیکه من لول ی روانشناس بالاتر میبینم

میتونی مهد کودک بزنی یا مطب 

مشاوره شغلی و سازمانی بدی و...

بازم بگم؟؟

نمراتت باید ترمیم کنی برای نهایی بخونی رقابت بالاستشیفتای پرستاری هم شب بیداری زیاد دارهدر کنار ارشد ...

از لحاظ نهایی مشکلی نداره درس خونه

میترسه بعد از دکترای روانشناسی بازم بیکار بمونه، دانشگاه رو که میتونه حق التدریس کار کنه با دکترا درسته؟

از لحاظ نهایی مشکلی نداره درس خونهمیترسه بعد از دکترای روانشناسی بازم بیکار بمونه، دانشگاه رو که میت ...

عزیزم بعد ارشد میتونه درخواست طرح بده با حقوق

شرایط استخدامم داره منتها باید درست پرس و جو کنه

پرستاری تا به بازار کار برسه ۴،۵ سال عمر آدم رفته

بله میتونه حق التدریس بشه مهد بزنه مدرسه درس بده

مشاور کنکور بشه و..‌

عزیزم بعد ارشد میتونه درخواست طرح بده با حقوقشرایط استخدامم داره منتها باید درست پرس و جو کنهپرستاری ...

طرح وزارت بهداشت منظورتونه؟ کسیو دیدین بره؟