2777
2789

ولی من فکر میکنم جنایته!

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمان کن بچه بیار وگرنه آرزوش‌ به دلت میمونه

ن چرا بمونه بیاد تو این دنیای بدرد نخور که چی بشه

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
منم ۷ ساله درگیرم... ولی کیست دارم تنبلی نیست

کیست هم دارم

اگه بچه دوست نداری که هیچی ولی اگه قصدشو داری نمیخواد به حرف دکتر گوش بدی چون تنبلی تخمدان چیز مهمی ...

همچین گفتاا😂

اصلا خوب نمیشییی

حواست بخودت باشه

باید بیفتی دنبال درمان نازایی

حالا منم توفکرش نیستم اصلا

چون بچه نمیخوام

همچین گفتاا😂اصلا خوب نمیشیییحواست بخودت باشهباید بیفتی دنبال درمان نازاییحالا منم توفکرش نیستم اصلا ...

نه اصلا چیز مهمی نیست من با تنبلی خیلی خیلی خیلی شدید و تو سنی که پریودم واقعا دیگه افتضاح شده بود بدون هیچ دارو و درمان و حتی اقدام به موقع باردار شدم برا همین میگم اصلا بیماری مهمی نیست

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40