2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرایش ملیح بکن و در ضمن همه دارن اکثرا این مشکلو

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

آره ولی بیرون نه یروز براش غذا بپز بگو بیاد ببره اونموقع آرایش نکن ولی اونطوری فکر میکنه فقط اونجا جلوی اون آرایش کردی بزار بفهمه چه باشه چه نباشه به خودت میرسی و آدمی هستی که به زیباییت اهمیت میدی

مشکل محسوب نمیشه یعنی

نه بابا 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

نه

زیر چشم هات رو حتما کانسیلر بزن

یا کرم یا سفید کننده

به هر حال بپوشون قشنگ خوشگل کن 

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

برای شما خیلی مهمه این موضوع؟

من نه

اتفاقا هم کک و مک دارم هم گودی زیر چشم دارم. هم روزاسه دارم منفذ باز دارم اسکار جوش دارم فکر کنم وضعم خیلی خرابه😂😂

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند