2777
2789

بچه ها من 9 ماه با یکی دوست شده بودم فقط الکی میگفت عاشقتم کم کم فهمید وابستش شدم تحقیرم میکرد بلاکم میکرد حالا فهمیدم رفته سراغ ی دختر دگ دارم دیوونه میشم کلی گریه کردم من فقط روش حساس بودم همه چیو حتی تحقیراشو تحمل کردم مردم از بس اکانتشو دیدم ک آنلاینه 😔😔😔

چه جور کنار بیامممم؟😢

با این یه جمله فقط لیاقتمو نداشت ارزش من بیشتر از اون هست

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج

به هیچ پسری اجازه نده بابت دوست داشتنت سو استفاده و تحقیرت کنه چون همیشه بازنده ای

ولش کن همچین آدمی ارزش غصه خوردن نداره 

عشق من همسرمه خدا جونم عشقمونو پایدارکن ،تا کور شود هرآنکه نتواند دید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چکار کنم اکانت تلگشو چک نکنم دیوونه شدم از بس دیدم انلاینه اخع چ کنم😔

شمارش پاک کن و اصلا بهش نگاه نکن دیگه هر نشونه ای ازش داری پاک کن

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج
به هیچ پسری اجازه نده بابت دوست داشتنت سو استفاده و تحقیرت کنه چون همیشه بازنده ای ولش کن همچین آدم ...

کل تحقیر شدنام بخاطر این بود ک نره با ی دختر دگ اخرم ب سرم اومد :)

خوشبحالت حداقل شما دوست بودید من که چهار ماهه باردارمو دیشب فهمیدم شوهری که از چشمام بیشتر بهش اعتماد داشتم و خودمو همیشه سپر بلاش کردم بهم خیانت کرده چکار کنم؟

هنوز حتی خونه نیومده....کلی به خودم رسیده بودم از سر شب منتظرشم 

اصلا نمیدونم زنگ بزنم ببینم کجاست یا نه؟

قعر کنم یا نه😖

خوشبحالت حداقل شما دوست بودید من که چهار ماهه باردارمو دیشب فهمیدم شوهری که از چشمام بیشتر بهش اعتما ...

چجوری خیانت کرده یعنی؟؟

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚