2777
2789

بگیر بخواب بهت الهام شه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چه دروروسی بیشتر مهارت داری هدفت چیه؟منظور شغلی واس آینده

رشتم تجربی درس و نمیخوام امسال بخونم خیلی دوسش دارم می‌خوام برم یه حرفه یه مهارت ولی به همه چیز خیاطی آرایش گری و باشگاه و زبان و اسبسواری و عکاسی و هر شغلی که بگی علاقه دارم گیج شدم کدوم و برم؟

تو چه دروروسی بیشتر مهارت داری هدفت چیه؟منظور شغلی واس آینده

تا الان درگیر درس بودم عاشق درسم ولی الان که کنکورم تموم شده و دیگه نمی‌خوام درس بخونم از چی می‌خوام برم دنبال مهارت و شغل میگم به همه شغل ها انگار علاقه دارم

رشتم تجربی درس و نمیخوام امسال بخونم خیلی دوسش دارم می‌خوام برم یه حرفه یه مهارت ولی به همه چیز خیاط ...

خیاطی و زبان مخصوصا زبان که مهمه

حاله خوشی ندارم... دس از سره ما بردار ..... چجور بهت بگم که برو خدا نگهدار💃🏻💃🏻💃🏻

تا الان درگیر درس بودم عاشق درسم ولی الان که کنکورم تموم شده و دیگه نمی‌خوام درس بخونم از چی می‌خوام ...

راستشو بخوای یکی از دوستام که زبان میخوند تو اموزشگاه الان تو همون اموزشگاه مشغوله تدریسه در امده متوسطی داره گفتم بگم شاید بهتون کمکی کرده باشم ✨

حاله خوشی ندارم... دس از سره ما بردار ..... چجور بهت بگم که برو خدا نگهدار💃🏻💃🏻💃🏻

راستشو بخوای یکی از دوستام که زبان میخوند تو اموزشگاه الان تو همون اموزشگاه مشغوله تدریسه در امده مت ...

مرسی فداتشم ❤️ 

تقریبا درآمدش و میگی ؟ حدودی ؟ مرسی 

و اینکه چند سال باید بخونی؟ 

مرسی فداتشم ❤️ تقریبا درآمدش و میگی ؟ حدودی ؟ مرسی و اینکه چند سال باید بخونی؟

نشی گل✨ تقریبا پنج الا شش تومن چون هنوز حرفه ای نیس واس بچه ها درس میده. راستشو بخوای تو دوسال بخاطر اینکه خوب خونده چهار پنج ترم جلو انداختنش

نشی گل✨ تقریبا پنج الا شش تومن چون هنوز حرفه ای نیس واس بچه ها درس میده. راستشو بخوای تو دوسال بخاطر ...

عالیه تو دوسال خونده مرسی فداتشم ❤️ ❤️ 🥺 ❤️ ❤️ ❤️