2777
2789
عنوان

حرفای همسرم توی عصبانیت

483 بازدید | 26 پست

سلام خانوما من تازه ازدواج کردم و شوهرم هم آدم مهربونیه هم عصبی . مهربونی اینکه قربون صدقه میره و .. اما عصبیه از این نظر که وقتی بحثمون میشه خیلی کشش میده و هرچی از دهنش میرسه به آدم میگه البته فحش رکیک به خودم و خانوادم نمیده اما تحقیرم میکنه و خیلی وقتا میگه اگر میخوای بری برو طلاق میدم و غیره

بعدش که میبینه حرفش بد بوده و وقتی آروم میشه بغلم میکنه و ازم عذر خواهی میکنه. دو سه بارن گفت من نمیتونم زبونمو نگه دارم وقتی عصبی ام نمی‌فهمم چی میگم تو به دل نگیر .

تازگی یسری حرفا تو دعوا گفت که باعث شده ازش دلسرد بشم و خیلی حال روحیم بهم ریخته

به نظرتون با این حرفاش کنار بیام یا نه  اگر بحثمون شد دوباره جمع کنم و برم؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تایمی که با همسرم دوست بودم

این مدلی بود یعنی زود عصبی میشد جدی برخورد کردم و چند ماه کات کردیم رفت تراپی کنترل خشم یاد گرفت بعدش دیگه پیش نیومد

مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، بالاخره رسیدم به کشور رویای بچگیام 💍

یک لیوان وقتی میشکنه و چسب بخوره تفاوت نداره همون ترک هارو داره 

توهین کنه تحقیر کنه کتک بزنه بعد با ی بوس بخواد ببخشی کنار بگذاره نمیشه وقتی خودش مشکل شو میدونه حتما باید با مشاور مطرح کنه یواش یواش جمع میشه و یک‌زندگی ازهم‌میپاشه

وقتی ک آرومین بهش راجب احساست بگو ک بخاطر بد دهنیش دودل شدی برای موندن یا رفتن..تلنگر خوبیه.

درضمن قطعا اون ب تنهایی نمیتونه خودشو درست کنه و باید حتما تراپی بشه تا واقعا از پسش بربیاد..اگ ب خودش بگه عوض میشم نهایتا چندصباحی جلو خودشو بگیره بعد دوباره همون آشه و همون کاسه

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
ادما تو عصبانیت حرفایی رو میگن ک خیلی بهش فک کردن.

بهش چندبار گفتم  اما گفت نه اصلا اینطور نیست تو عصبیم میکنی اما خودت میدونی خیلی میخوامت خیلی دوستت دارم و این حرفا. حتی اخرین بار که دعوامون شد گفت برو و خواستم برم اما اشکش دراومد و گفت جز تو کسی و ندارم و بیا آروم باشیم و کمتر جوابمو بده و این حرفا و چون آدم سختی و اصلا اهل گریه نیس دلم سوخت

فقط گذر زمان و روانپزشک ...شوهر منم همینطوری بود

خیلی دلم میخواد ببرمش دکتر . آخه دوست خودم روانشناسه و بهش گفتم اینارو چون حس میکردم پارانوئید داره اما دوستم گفت نه اینطور نیست و چون اول ازدواجتون هنوز نتونستید باهم مچ بشید و همو بشناسید ‌.

تایمی که با همسرم دوست بودماین مدلی بود یعنی زود عصبی میشد جدی برخورد کردم و چند ماه کات کردیم رفت ت ...

همسرم من نمیره البته تاحالا باهاش مطرح نکردم و میترسم بگم و بد برداشت کنه.

یک لیوان وقتی میشکنه و چسب بخوره تفاوت نداره همون ترک هارو داره توهین کنه تحقیر کنه کتک بزنه بعد با ...

دقیقا . دوس ندارم زندگیم خراب بشه چون تازه اول زندگیمون ولی آدمیزاد دل داره دلش میشکنه.

ببرش مشاورهیا خودت بروچهارتا انگشت که داری اگه فحش داد بزن تو دهنش

مشاوره نمیاد و حتی برای ازدواجمون نرفتیم. خودم روانشناسی خودم خیر سرم‌ همش میگم چون تو بچگی بد باهاش رفتار کردن اینطور شده.ولی واقعا دلم میشکنه از حرفاش .چندباری وسط دعوا خودم کتک خوردم ولی دو سه بار محکم زدم تو سینش اما اصلا نمی‌خوام کتک کاری باشه‌. بچه که نیستیم.