2777
2789

من دوسالیه با یه پسریم ک همو خیلی دوست داریم قصد جفتمونم جدیه خانواده ها همه خبر دارن من خانوادم خیلی گیر بودن و نمیتونستم برم پیشش و از نزدیک ببینمش تا اینکه این اواخر چند باری رفتم پیشش ک یکسره تو ماشین بودیم و نشسته بودیم تا گذشت دو سه روز پیش رفتم پیشش و رفتیم یه جایی متوجه شدم این پسره سه چهار سانتی قدش از من کوتاه تره منم روی قد خیلیییییی حساسم اصلا دوست ندارم پارتنرم کوتاه تر از من باشه سنشم 20سالشه می‌خوام بدونم راهی هست ک قدش پنج شیش سانت بلند تر بشه ؟اخه من یکم تو پرم چاق نه تو پر رو.ن و با.سن دارم اینم لاغره وقتی پیش همیم من یکم درشت تر ازش نشون میدم چیکار کنم قدش ازم بلند تر بشه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همچین موردی مشابع تو داشتم ولی همون اول تموم کرد تو چطور همون اول چشات ندید قدش الان دیدی؟؟

من خیلی دوسش دارم نمیتونم تموم کنم از یه سمتم نمیتونم با این ک قدش کوتاه تره کنار بیام

امکان ندارع دیگ قدش رشد کنه آخه احساس میکنم ضایس قد دختر بلند تر باشه

صدرصد که رشد نمیکنه اره خیلی بده منو اکسم همیجور بودیم با اینکه دوسال باهم بودیم ولی کات کردم باهاش چون میدونم نمیتونم کنار بیام با قدش

صدرصد که رشد نمیکنه اره خیلی بده منو اکسم همیجور بودیم با اینکه دوسال باهم بودیم ولی کات کردم باهاش ...

دوسش داشتی باهاش کات کردی یا حسی بهش نداشتی؟

راستی قد خودت چنده؟