2777
2789

به شوهرت بگو بیاد دنبالم شیر گرفتم برات شیر برنج درست کنم من عمل کردم چند روزه ( به شوهرم زنگ زدم برو مامانم رو بیار گفت نمیرم هر چی خواستی بگو بیارم و کسی نیاد بهتره و ای حرفا) منم گوشی قطع کردم زنگ زدم مامانم الکی گفتم جواب نداد🥲

چند روز بیمارستان بودم وقتی برگشتم خونم ترکیده بود از ظرف و اشغال شوهرم هیچ کاری نکرد حتی یک لیوان بعد مامانم همه کارامو کرد و هی می‌گفت چقدر کثیفین چقدر شلخته این( مامانم خیلی وسواس بچها دست خودش نیست) گفتم آخه من بیمارستان بودم دیگ اینا هم خوردن و ریختن ( فکر کنم شوهرم بهش برخورده کلا از مامانم خوشش نمیاد....الان خودم ناراحتم چ کنم بچها 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای مامانته دیگه

ادم مگه از مادرشم دلخور میشه؟تو این دنیا اگه یکی خوبی تورو بخواد قطعا مادرته

شوهرت بگو اینطوری رفتار نکنه ها

مادرت برای بدی غر نزده که

کلا مادرا غر میزنن

مردک میگه بگو برم وسایلو بیارم ولی خودشو نه

اخه اگه پیش من بود میزدم تو دهنش

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

واسه مامانت اسنپ بگیر بیاد خونتچه شوهر پررویی داری مادرزنش اومده لطف کرده تمیز کرده همچین وظیفه ای ه ...

ناراحت شده چون میگ مامانت میگ کثیفین گفتم خب راست میگ حالا یک چیزی گفته اونم سالی دو بار بیشتر خونه من نمیاد

ناراحت شده چون میگ مامانت میگ کثیفین گفتم خب راست میگ حالا یک چیزی گفته اونم سالی دو بار بیشتر خونه ...

بگو حالا نه که کثیف نیسی بت برم خورده.

گناه داره مادرت براش اسنپ بگیر بیاد تا شوهرتم درس عبرت بشه براش

خب ب شوهرت برخورد دیگه ک گف لازم نی کسی بیاد 

ننت هم باید خودش میومد نباید منتطر شوهرت میشد ک بره بیارتش

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

خب ب شوهرت برخورد دیگه ک گف لازم نی کسی بیاد ننت هم باید خودش میومد نباید منتطر شوهرت میشد ک بره بیا ...

شوهرم خودش از صبح رفته تا الانم نیومده سرکار می‌تونست بمونه خونه پس

همون اینقدر پروعه میگ کسی چیزی بهم نگ

بگو شما اگه تمیز کار بودی و خونه رو مرتب میکردی حق داشتی ناراحت بشی

ولی وقتی شلخته اس دیگه چرا بهش برخورده

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️