2777
2789
عنوان

دلم گرفته😔بی پولی بدترین درد هست

184 بازدید | 23 پست

فشار اقتصادی با یه یچه

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لطفا دومی رو نیاربعضی ها با این اوضاع ب دومی هم فکر میکنن

ن 

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش

تنها کار درستی که کردم این بود که بچه نیوردم 

چون واقعا بنظرم خیلییییی سخت میشه این دوران بچه بزرگ کرد 

خیلی سخته .. 

واقعا صبر ایوب میخواد اونایی که الان پدر و مادر میشن چون باید همههههه جوره از خودشون بزنن برای تامین رفته بچه 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

کار میخام کارها نیست

کار میخام کارها نیست

تنها کار درستی که کردم این بود که بچه نیوردم چون واقعا بنظرم خیلییییی سخت میشه این دوران بچه بزرگ کر ...

دقیقا من وقتی اتفاقات اخیر افتاد انقدر خداروشکر کردم بچه ای نداشتم این روزها رو ببینه و همش بخوام نگران ایندم بشم دوستم میبینم بنده خدا تنهایی داره دو تا بچه بزرگ میکنه موهاش سفید شده از فشار

😎💚🐬
دقیقا من وقتی اتفاقات اخیر افتاد انقدر خداروشکر کردم بچه ای نداشتم این روزها رو ببینه و همش بخوام نگ ...

اره خب واقعا سخته 

الان مثل زمان قدیم نیست 

همون ی دونه بچه کلی فشار اقتصادی ب خانواده میاره 

اما خب نمیشه هم ایراد گرفت چون خیلیا هم تحت فشار اطرافیان یا شوهر و .... مجبورم بچه دار بشن 

ولی واقعا سخته 

اره خب واقعا سخته الان مثل زمان قدیم نیست همون ی دونه بچه کلی فشار اقتصادی ب خانواده میاره اما خب نم ...

نه، من کسایی که، بچه دارن قضاوت نمیکنم خیلی سخته فقظ اینو میدونم خدا کمکشون کنه واقعا دغدغه بزرگیه

😎💚🐬
یه بچه هم نیاریم دیگه پس زندگی به چ درد میخوره تو این مملکت

خب ببینید اون ب دیدگاه شما برمیگرده 

اگه فکر میکنید با بچه معنا پیدا می‌کنه زندگیتون خب بحثش جداست 

چون هدف و انگیزه ادم ها متفاوته .. 

اما افرادی مثل من ، اتفاقا بدون بچه ترجیح میدم و حس مادرانه رو دوست نداریم