2777
2789
عنوان

پدر معتاد

248 بازدید | 32 پست

دیگ روانیم کرده. مواد ک مصرف می‌کنه خیلی زیاد حرف میزنه. شبا لامپ رو روشن می‌زاره و صدای فندکش رو مخمه. تو خونه مصرف می‌کنه به هیچ وجه جای دیگ نمیره .  درس دارم و خیلی اذیت میشم از این بابت. بددهنی می‌کنه مادرمو اذیت می‌کنه نمی‌دونم چکار کنم کمتر اذیت شم. محدودم و شرایط اینکه بیرون برم یا جایی رو ندارم فعلا. از قیافش هم داد میزنه که معتاده خجالت میکشم . بخدااا خسته شدم چکار کنم هزار راه رفتم که ترک کنه نکرد

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینه تازه دهن لقم هست

ای خدااا چی بگم میفهممت. من کارم شده گریه. پدرم فحش هم میده از بس شیشه می‌کشه و شب تا صبح بیداره مغژ براش نمونده حتی گاهی میشه که ۷ روز نخوابه

الهی بمیرم برات قشنگ میفهممت ،اما خداروشکر که زندگی شما جداست وشما تو اون خونه مهمونی ،اصلا نبینش سعی کن خودت روبکشی بالا به فکرمادرت باش که سربلندش کنی تا دهن مردم بسته بشه ،هیچ چیز بدتراز این نیس برای یک زن که همسرش اعتیاد داشته باشه

شیشه میکشه پدر منم همینه

اره شیشه میکشه. شما چکار میکنید . من همش نکرانم کسی بیاد خونمون چون جلوشون آبروریزی می‌کنه .من دیگ سن ازدواجمه ولی اصلا انگار ن انگار براش مهم نیست که ایقدر آبروریزی نکنه. شبت تا صبح می‌کشه . صبح تا شب هم همینه روان برامون نزاشته. برا شما چطوره ؟ چند سالشه؟ پدر من ۴۸

الهی بمیرم برات قشنگ میفهممت ،اما خداروشکر که زندگی شما جداست وشما تو اون خونه مهمونی ،اصلا نبینش سع ...

مهمون نیستم مجردم . کل جوونیو مادرمو گرفت. از وقتی چشم باز کردم مواد میکشید حتی تا حالا ی جوراب هم برام نخریده . هیچ خوبی بهم نکرده . دلم پدری میخواست که مثل کوه پشتم باشه و این ک فقط باعث خجالت زدگیم شده.

اره شیشه میکشه. شما چکار میکنید . من همش نکرانم کسی بیاد خونمون چون جلوشون آبروریزی می‌کنه .من دیگ س ...

پدر من ۴۹ هیچی چیکار میتونم بکنم اکثرا همه میدونن

خودم شاغلم میخام برا خودم ماشین بگیرم یا بیشتر تو اجتماع باشم مورد خوب باشه ازدواج میکنم 

همین دیشب تا خود اذان صب گریه کردم خوابیدم زتدگیمو سپردم به خدا من بابت پدری ک خودم نقشی در انتخابش نداشتم مدام خجالت زده ام درضمن ما خونه درست حسابیم نداریم من افسرده ام 🥲